Tiesiog norėjau pasidalinti idėja, kaip galima patiekti kukulaičius su bulvėmis. Gavosi labai skanūs ir pakankamai gražūs vėrinukai.
Kukulaičių ir bulvių vėrinukai
Reikės:
- 0,5 kg kiaulienos faršo,
- 1 kiaušinio,
- 1 v. š. majonezo,
- saujos džiūvėsėlių,
- mėsos prieskonių,
- svogūno,
- krapų,
- druskos,
- bulvių,
- prieskonių bulvėms,
- vyšninių pomidoriukų,
- aliejaus.
Kiaulienos faršą sumaišiau su recepte išvardintais produktais ir padariau kukulaičius.
Bulves su druska apviriau 7 min.
Apvirtas bulves, prieš verdama ant iešmelių, sutepiau aliejumi ir pagardinau bulvių prieskoniais.
Liko viską suverti ant medinių iešmelių, išmirkytų vandenyje – bulves, kukulaičius ir pomidoriukus.
Vėrinukus sudėjau ant kepimo skardos, kurioje patiestas kepimo popierius.
Kepiau orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje 20-25 min. (orkaitės nekaitinau).
Vėrinukai iškepti.
Skanaus!