Gera draugė pagamino nuostabias salotas, kurias man liko tik nufotografuoti.
Super! Rekomenduoju ir jums.
Brokolių salotos su rūkyta paukštiena
Reikės:
- 1 didelio brokolio,
- 250 g karštai rūkytos antienos filė su oda arba rūkytos vištienos;
- maždaug 60 g saulėgrąžų;
- maždaug 50 g džiovintų spanguolių arba ožerškio (goji) uogų;
- kelių šaukštų majonezo (galima papildomai maišyti su natūraliu jogurtu);
- druskos, maltų juodųjų pipirų.
Gaminame
Brokolį nuplaukite ir nuplikykite verdančiu vandeniu. Tuomet supjaustykite smulkiais gabalėliais ir sudėkite į dubenį.
Ten pat dėkite smulkiais kubeliais pjaustytą antieną, sausoje keptuvėje pakepintas ir atvėsintas saulėgrąžas, džiovintas spanguoles arba goji sėklas, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, dėkite majonezo ir viską gerai išmaišykite.
Skanaus!