Brokolių salotos su rūkyta paukštiena: labai rekomenduoju

Lyg ir įprasta, kad atvykusius svečius vaišina šeimininkai, bet man nutiko atvirkščiai. 

Brokolių salotos su rūkyta paukštiena.<br> Nuotr. iš „Oditėlės blogas“.
Brokolių salotos su rūkyta paukštiena.<br> Nuotr. iš „Oditėlės blogas“.
Daugiau nuotraukų (1)

Edita Zubrickaitė, „Oditėlės blogas“

Oct 17, 2017, 9:36 AM, atnaujinta Oct 9, 2023, 5:23 PM

Gera draugė pagamino nuostabias salotas, kurias man liko tik nufotografuoti. 

Super! Rekomenduoju ir jums.

Brokolių salotos su rūkyta paukštiena

Reikės:

  • 1 didelio brokolio,
  • 250 g karštai rūkytos antienos filė su oda arba rūkytos vištienos;
  • maždaug 60 g saulėgrąžų;
  • maždaug 50 g džiovintų spanguolių arba ožerškio (goji) uogų;
  • kelių šaukštų majonezo (galima papildomai maišyti su natūraliu jogurtu);
  • druskos, maltų juodųjų pipirų.

Gaminame

Brokolį nuplaukite ir nuplikykite verdančiu vandeniu. Tuomet supjaustykite smulkiais gabalėliais ir sudėkite į dubenį.

Ten pat dėkite smulkiais kubeliais pjaustytą antieną, sausoje keptuvėje pakepintas ir atvėsintas saulėgrąžas, džiovintas spanguoles arba goji sėklas, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, dėkite majonezo ir viską gerai išmaišykite.

Skanaus! 

„Oditėlės blogas“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.