Labai skanus ir paprastas pyragas su persikais – jį iškeps kiekvienas

Šį skanų pyragą taip lengva iškepti, kad pavyks visiems. Vaišinau šeimą ir kaimyną – visiems labai patiko. 

 Pyragas su persikais.<br> Nuotr. iš „Andželikos virtuvėlė“.
 Pyragas su persikais.<br> Nuotr. iš „Andželikos virtuvėlė“.
Daugiau nuotraukų (1)

Andžela Labanauskas, „Andželikos virtuvėlė“

Apr 5, 2018, 7:10 PM, atnaujinta Apr 4, 2023, 11:31 AM

Pyragas su persikais

Reikalingi produktai (24 cm torto formai ): 

  • 3 kiaušiniai, 
  • 120-140 g cukraus (arba pagal skonį), 
  • 105 g ištirpinto sviesto, 
  • žiupsnelio druskos, 
  • 4,5 v. š. pieno, 
  • 235 g miltų, 
  • 1,5 a. š. kepimo miltelių, 
  • 75 g šokolado drožlių, 
  • 520 g konservuotų nuvarvintų persikų puselių, 
  • vanilės. 

Kaip gaminti  

Kiaušinius, cukrų ir vanilę gerai išplakti, supilti pieną, sviestą, berti druskos ir išmaišyti. Tada suberti persijotus miltus su kepimo milteliais, vėl išmaišyti. Galiausiai įmaišyti šokolado drožles.

Torto formos dugną iškloti kepimo popieriumi, ištepti aliejumi (nepamiršti ir šonų), supilti tešlą, o ant viršaus sudėti dar kartelį perpjautas persikų puseles. 

Kepti 170-175 laipsnių orkaitėje apie 40-50 min. Ar iškepė, tikrinti mediniu smeigtuku. 

Receptas„Andželikos virtuvėlė“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.