Keptos mėsingos triušienos dešrelės su šonine ir daržovėmis
Reikės:
- 350 g mėsingų triušienos dešrelių (14 vnt.);
- 14 vnt. šaltai rūkytos kiaulienos šoninės griežinėlių;
- 14 vnt. medinių iešmelių;
- daržovių pasirinktinai: paprikos, pievagrybių, kukurūzų burbuolių ir pan.;
- druskos, maltų juodųjų pipirų, raudonosios paprikos miltelių ir šlakelio aliejaus.
Kaip gaminti
Medinius iešmelius būtinai pamerkite į šaltą vandenį bent 30 minučių.
Ant išmirkyto iešmelio maukite triušienos dešrelę ir apsukite šonine.
Daržoves pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, raudonosios paprikos milteliais ir apšlakstykite aliejumi.
Kepkite grilyje, kol ir dešrelės, ir daržovės gražiai apskrus.
Skanaus!
Receptu pasidalino „Oditėlės blogas“