Bulvių, cukinijų ir varškės blyneliai: paprasta, skanu ir sotu

Tai – paprasti, sotūs ir skanūs blyneliai.

Bulvių cukinijų ir varškės blyneliai.<br>A.Labanauskas („Andželikos virtuvėlė“) nuotr.
Bulvių cukinijų ir varškės blyneliai.<br>A.Labanauskas („Andželikos virtuvėlė“) nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andžela Labanauskas, „Andželikos virtuvėlė“

Sep 17, 2018, 11:29 AM, atnaujinta Sep 13, 2022, 2:41 PM

Bulvių, cukinijų ir varškės blyneliai

Reikės (8 vienetams):

  • 3 bulvių (nuskustų svoris buvo 320 g);
  • 190 g cukinijos;
  • 1 kiaušinio;
  • 130 g varškės;
  • 1- v. š. miltų;
  • smulkintų svogūnų laiškų;
  • druskos, pipirų.

Kaip gaminti

Bulves ir cukiniją sutarkuokite stambia tarka. Nuspauskite rankomis nereikalingą skystį.

Įmuškite kiaušinį, įdėkite varškę, įberkite prieskonius, smulkintus svogūnų laiškus, miltus ir gerai išmaišykite.

Kepkite keptuvėje ant aliejaus, nustatę vidutinę kaitrą, kol gražiai apkeps iš abiejų pusių.

Patiekite su grietine.

Aš dar į grietinę įspaudžiau česnako, įbėriau smulkintų krapų, druskos ir pipirų.

Skanaus!

Šaltinis:„Andželikos virtuvėlė“

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2023 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.