Bulvių, cukinijų ir varškės blyneliai
Reikės (8 vienetams):
- 3 bulvių (nuskustų svoris buvo 320 g);
- 190 g cukinijos;
- 1 kiaušinio;
- 130 g varškės;
- 1- v. š. miltų;
- smulkintų svogūnų laiškų;
- druskos, pipirų.
Kaip gaminti
Bulves ir cukiniją sutarkuokite stambia tarka. Nuspauskite rankomis nereikalingą skystį.
Įmuškite kiaušinį, įdėkite varškę, įberkite prieskonius, smulkintus svogūnų laiškus, miltus ir gerai išmaišykite.
Kepkite keptuvėje ant aliejaus, nustatę vidutinę kaitrą, kol gražiai apkeps iš abiejų pusių.
Patiekite su grietine.
Aš dar į grietinę įspaudžiau česnako, įbėriau smulkintų krapų, druskos ir pipirų.
Skanaus!
Šaltinis:„Andželikos virtuvėlė“