Keptas avokadas su sūriu ir šonine nepaliks abejingų

Prinokusį avokadą perpjauname perpus, išimame kauliuką, nulupame. 

Keptas avokadas su sūriu, faršu ir šonine.<br>„Kristupo Krivicko BBQ užrašai“ nuotr.
Keptas avokadas su sūriu, faršu ir šonine.<br>„Kristupo Krivicko BBQ užrašai“ nuotr.
Keptas avokadas su sūriu, faršu ir šonine.<br>„Kristupo Krivicko BBQ užrašai“ nuotr.
Keptas avokadas su sūriu, faršu ir šonine.<br>„Kristupo Krivicko BBQ užrašai“ nuotr.
Keptas avokadas su sūriu, faršu ir šonine.<br>„Kristupo Krivicko BBQ užrašai“ nuotr.
Keptas avokadas su sūriu, faršu ir šonine.<br>„Kristupo Krivicko BBQ užrašai“ nuotr.
Keptas avokadas su sūriu, faršu ir šonine.<br>„Kristupo Krivicko BBQ užrašai“ nuotr.
Keptas avokadas su sūriu, faršu ir šonine.<br>„Kristupo Krivicko BBQ užrašai“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

„Kristupo Krivicko BBQ užrašai“

Jan 23, 2019, 11:20 AM, atnaujinta Jan 17, 2022, 2:58 PM

Vietoje kauliuko dedame čederio sūrio ir sujungiame avokado puseles. 

Aplink aplipdome prieskoniais pagardintą faršą (tiks įvairūs jūsų mėgstami prieskoniai) ir apvyniojame plonomis šoninės juostelėmis. 

Kepame uždaroje kepsninėje netiesioginėje kaitroje ️110°C ️apie 50 minučių.

Dūmui naudojame obels malkelę. 

Baigiant kepti aptepame BBQ padažu ir paliekame dar 15 minučių, kol padažas karamelizuosis. 

Skanaus!

Receptu pasidalijo „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2022 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar M. Majauskas taps Vilniaus meru?