Pomidorai savo sultyse: receptas paprastas, o skonis džiugins visą žiemą

Šiemetinė vasara pradžiugino gausiu pomidorų derliumi. Valgome juos šviežius, ruošiame salotas, sriubas ar troškinius, o kas liko – konservuojame.

 Pomidorai savo sultyse.<br> Skaitytojos nuotr.
 Pomidorai savo sultyse.<br> Skaitytojos nuotr.
 Pomidorai savo sultyse.<br> Skaitytojos nuotr.
 Pomidorai savo sultyse.<br> Skaitytojos nuotr.
 Pomidorai savo sultyse.<br> Skaitytojos nuotr.
 Pomidorai savo sultyse.<br> Skaitytojos nuotr.
 Pomidorai savo sultyse.<br> Skaitytojos nuotr.
 Pomidorai savo sultyse.<br> Skaitytojos nuotr.
 Pomidorai savo sultyse.<br> Skaitytojos nuotr.
 Pomidorai savo sultyse.<br> Skaitytojos nuotr.
 Pomidorai savo sultyse.<br> Skaitytojos nuotr.
 Pomidorai savo sultyse.<br> Skaitytojos nuotr.
 Pomidorai savo sultyse.<br> Skaitytojos nuotr.
 Pomidorai savo sultyse.<br> Skaitytojos nuotr.
 Pomidorai savo sultyse.<br> Skaitytojos nuotr.
 Pomidorai savo sultyse.<br> Skaitytojos nuotr.
 Trims įdomiausių receptų autoriams konkurso rėmėjas „Vegeta NATUR“ padovanos natūralių itin geru skoniu pasižyminčių prieskonių rinkinius.
 Trims įdomiausių receptų autoriams konkurso rėmėjas „Vegeta NATUR“ padovanos natūralių itin geru skoniu pasižyminčių prieskonių rinkinius.
 Visiems, kurie savo receptuose panaudos „Vegeta NATUR“ prieskonius ir atsiųs nuotrauką, kurioje matomas prieskonių pakelis, konkurso rėmėjas padovanos papildomą dovaną – vieną iš „Vegeta NATUR“ prieskonių pakelių.
 Visiems, kurie savo receptuose panaudos „Vegeta NATUR“ prieskonius ir atsiųs nuotrauką, kurioje matomas prieskonių pakelis, konkurso rėmėjas padovanos papildomą dovaną – vieną iš „Vegeta NATUR“ prieskonių pakelių.
Daugiau nuotraukų (10)

Lrytas.lt

Aug 26, 2020, 8:18 AM, atnaujinta Aug 21, 2023, 7:51 PM

Jeigu nežinote ir sukate galvą, kaip pomidorus paruošti žiemai, pasiūlymu dalijasi mūsų skaitytoja Agnė D. Štai kokį receptą ji atsiuntė konkursui „Lietuviškų gėrybių fiesta“.

Taip paruoštus pomidorus vėliau galėsite naudoti įvairiausiems patiekalams ruošti ar garnyrui.

Pomidorai savo sultyse

Pomidorus nublanširuoju, nulupu ir supjaustau į 4 dalis. 

Viską metu į puodą. 5 kg pomidorų beriu 2-3 valgomuosius šaukštus druskos, 5-6 šaukštus cukraus, keletą kvepiančiųjų pipirų, keletą lauro lapelių, paverdu viską 5 minutes nuo užvirimo ir supilstau į švarius stiklainius! 

Kai atvėsta, išnešu į rūsį. Skanaus!

Beje, cukraus galima ir nedėti – pomidorai laikosi puikiai.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.