Daržovių sriuba su imbieru namuose paskleis nepakartojamą aromatą

Nuostabiai kvepianti daržovių sriuba su imbieru pagal šį receptą – pats tas šaltoms dienoms. Išsivirkite ir sušilkite! 

Daržovių sriuba su imbieru.<br>lrytas.lt nuotr.
Daržovių sriuba su imbieru.<br>lrytas.lt nuotr.
Daržovių sriuba su imbieru.<br>lrytas.lt nuotr.
Daržovių sriuba su imbieru.<br>lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 1, 2020, 5:55 AM, atnaujinta Dec 2, 2020, 11:18 AM

Daržovių sriuba su imbieru ir bolivinėmis balandomis

Reikalingi produktai: 

  • 1 v. š. skrudintų sezamų aliejaus
  • susmulkintas nykščio dydžio imbiero gabaliukas
  • 2 skiltelės česnako, supjaustytos griežinėliais 
  • 1 smulkiai supjaustytas poras 
  • 2 morkos
  • ½ smulkiai pjaustytos paprikos
  • 1 a. š. sezamų sėklų 
  • 1 a. š. adžikos
  • 100 g bolivinių balandų
  • 4 v. š. pomidorų padažo 
  • 1 kubelis VEGETA NATUR daržovių sultinio
  • šiek tiek krapų papuošimui
  • 700 ml vandens

Kaip gaminti 

Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite 2 arbatinius šaukštelius sezamų aliejaus ir nuolat maišydami 10-15 minučių švelniai kepkite imbierą, česnaką, porą, morką, sezamų sėklas, adžiką, pomidorų padažą ir smulkiai pjaustytą papriką, kol daržovės suminkštės. 

Tuomet supilkite 700 ml vandens, dėkite VEGETA NATUR daržovių sultinio kubelį, užvirkite. Sudėkite bolivines balandas ir lėtai virkite apie 25 minutes arba kol bolivinės balandos išvirs. 

Į dubenėlius pilkite sriubą ir papuoškite krapais bei šlakeliu sezamų aliejaus.

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2022 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.