Švenčių stalo verta silkė su baravykais

2021 m. kovo 17 d. 08:27
Lrytas.lt
Receptas
Silkė ir  baravykai – tikrai šventiškas derinys, primenantis dosnų rudenį. Šio patiekalo receptą konkursui pasiūlė Olga. 
Daugiau nuotraukų (1)
Reikės:
  • marinuotos silkės – 400 g
  • šviežių baravykų – 500 g
  • svogūnų – 1 vnt.
  • sviesto kepimui
  • mėgstamų prieskonių
  • krapų papuošimui
  • druskos
Kaip gaminti 
Svogūnus lengvai pakepinkite svieste, berkite supjaustytus grybus, pabarstykite prieskoniais ir kepkite, kol grybai lengvai apkeps. Pasūdykite. 
Silkę supjaustykite, ant viršaus dėkite atvėsintus baravykus. Palaikykite maždaug porą valandų, kad skoniai „susidraugautų“ – ir skanaus!   
 
silkėbaravykai^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.