Švenčių stalo verta silkė su baravykais

Silkė ir  baravykai – tikrai šventiškas derinys, primenantis dosnų rudenį. Šio patiekalo receptą konkursui pasiūlė Olga. 

 Silkė su baravykais.<br> Skaitytojos nuotr.
 Silkė su baravykais.<br> Skaitytojos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 17, 2021, 8:27 AM, atnaujinta Mar 17, 2023, 8:51 AM

Reikės:

  • marinuotos silkės – 400 g
  • šviežių baravykų – 500 g
  • svogūnų – 1 vnt.
  • sviesto kepimui
  • mėgstamų prieskonių
  • krapų papuošimui
  • druskos

Kaip gaminti 

Svogūnus lengvai pakepinkite svieste, berkite supjaustytus grybus, pabarstykite prieskoniais ir kepkite, kol grybai lengvai apkeps. Pasūdykite. 

Silkę supjaustykite, ant viršaus dėkite atvėsintus baravykus. Palaikykite maždaug porą valandų, kad skoniai „susidraugautų“ – ir skanaus!   

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.