Glotnus ir minkštas varškės apkepas su bananais

Glotnus, minkštas apkepas, o viršuje esantys bananai lyg karamelė džiugina gomurius.

 Varškės apkepas su bananais.<br>„Paprastagaminti“ nuotr.
 Varškės apkepas su bananais.<br>„Paprastagaminti“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Paprastagaminti“

May 10, 2021, 5:04 PM, atnaujinta May 10, 2021, 5:04 PM

Reikės:

  • 700 g varškės
  • 1 šaukšto rudojo arba paprasto cukraus
  • 1/2 šaukštelio cinamono
  • 6 šaukštų manų kruopų
  • 250 ml kefyro
  • 4 bananų
  • šaukštelio rudojo cukraus bananams apibarstyti
  • 3 kiaušinių

Kaip gaminti

Manus sumaišykite su kefyru ir palikite, kad išbrinktų.

Varškę sumaišykite su kiaušiniais. Suberkite cukrų, cinamoną ir išmaišykite. Supilkite kefyro ir manų masę, išmaišykite.

Supilkite viską į sviestu išteptą formą. Formos dugną galima iškloti popieriumi.

Perpjaukite bananus perpus, dėkite ant varškės masės ir apibarstykite ruduoju cukrumi.

Kepkite apie valandą 180 laipsnių orkaitėje.

„Paprastagaminti“

Spauskite mygtuką „VISI KOMENTARAI“ ir reikškite savo nuomonę.

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2021 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.