Ruošiatės šventei? Kokia šventė be torto? Jeigu gaminate naminį tortą, pažiūrėkite, kaip paprasta jį papuošti štai tokiu šokoladiniu tinkleliu.
Tereikia susirasti plastikinę pakavimo juostą su burbuliukais, kuri dedama į dėžutes pakuojant kai kuriuos maisto produktus ar dūžtančius daiktus.
„Youtube“ kanalas „Cakes StepByStep“ pateikia filmuotą medžiagą, kaip tai padaryti.
Mikrobangų krosnelėje reikia ištirpinti šokoladą. Aptepti juo plėvelės paviršių (prieš tai būtina išsimatuoti ir atkirpti tokio pločio ir ilgio plėvelę, kad ja būtų galima apjuosti tortą).
Palaikyti kambario temperatūroje 10 minučių, o po to šokoladine puse apjuosti tortą.
10 minučių palaikyti šaltai ir atsargiai nulupti plėvelę.
Gražu! Tik įdomu, ar pavyks iš pirmo karto? O gal išbandėte?