Šio marginimo paslaptimis ji pasidalino su mūsų skaitytojais.
Dalinamės ir mes.
Marmuriniai kiaušiniai
- Svogūnų lukštus sumalkite kavamale.
- Kiaušinius sušlapinkite vandens dubenyje.
- Kiaušinius apvoliokite svogūnų lukštuose. Jei nelabai nori lipti – lipinkite paspausdami stipriau.
- Kiaušinį dėkite ant marlės gabalėlio ir dar truputį apibarstykite svogūnų lukštais.
- Marlę stipriai užriškite ir išlyginkite vietas, kuriose lukštai sukrito į krūvą.
- Marlės perteklių nukirpkite.
- Dėkite kiaušinius virti, į vandenį įberkite šaukštą druskos.
- Įpilkite šiek tiek briliantinės žalumos (vadinamosios zelionkės) – nebijokite puodas išsiplaus, bet rankas reikėtų pasaugoti.
- Kai vanduo užvirs, virkite 7 min.
- Išvirtus kiaušinius nuplaukite drugnu vandeniu.
- Nuriškitę marlę ir pašalinkite svogūnų lukštus.
- Dar kartą perplaukite vandeniu.
- Sausus kiaušinius patepkite aliejumi.