Daugiau nei puššimtį metų pasaulyje karaliaujantys priekonių mišiniai nustebino ir užkariavo širdis Pietų idėja natūralaus skonio mėgėjams

Žolelės ir prieskoniai naudojami nuo neatmenamų laikų. Iš pradžių jie buvo vertinami dėl gydomųjų savybių, vėliau jais imta gardinti patiekalus.

Šis patiekalas tikrai puikiai palepins visą šeimą, kuo puikiausiai tiks ir švenčių stalui.<br>123f nuotr.
Šis patiekalas tikrai puikiai palepins visą šeimą, kuo puikiausiai tiks ir švenčių stalui.<br>123f nuotr.
Vienas iš populiariausių prieskonių mišinių gimė 1959 metais Kroatijoje. Tai – „Vegeta“, kuri netrukus tapo pasauliniu prekės ženklu.
Vienas iš populiariausių prieskonių mišinių gimė 1959 metais Kroatijoje. Tai – „Vegeta“, kuri netrukus tapo pasauliniu prekės ženklu.
Vienas iš populiariausių prieskonių mišinių gimė 1959 metais Kroatijoje. Tai – „Vegeta“, kuri netrukus tapo pasauliniu prekės ženklu.
Vienas iš populiariausių prieskonių mišinių gimė 1959 metais Kroatijoje. Tai – „Vegeta“, kuri netrukus tapo pasauliniu prekės ženklu.
Vienas iš populiariausių prieskonių mišinių gimė 1959 metais Kroatijoje. Tai – „Vegeta“, kuri netrukus tapo pasauliniu prekės ženklu.<br>Skaitytojos nuotr.
Vienas iš populiariausių prieskonių mišinių gimė 1959 metais Kroatijoje. Tai – „Vegeta“, kuri netrukus tapo pasauliniu prekės ženklu.<br>Skaitytojos nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Dec 23, 2020, 10:04 AM, atnaujinta Jan 19, 2021, 4:32 PM

Metams bėgant kulinarai ieškojo vis naujų skonių, o namų šeimininkės dairėsi, kaip savo kasdienį maisto gamybos procesą padaryti paprastesnį, bet ne ką prastesnį. Turbūt todėl prieskonių mišiniai užkariavo pasaulio rinkas.

Vienas iš populiariausių prieskonių mišinių gimė 1959 metais Kroatijoje. Tai – „Vegeta“, kuri netrukus tapo pasauliniu prekės ženklu.

Įmonė ne kartą įrodė, kad gali peržengti sienas ir 2010 metais, pasauliui grįžtant prie natūralumo ir tvarumo įdėjų, pristatė „Vegeta Natur“ prieskonių liniją, kuri tapo žingsniu į ateitį ir nauju posūkiu suvokiant maistą.

„Vegeta Natur“ – natūralių prieskonių linija, gaminama tik iš natūralių produktų: jūros druskos, džiovintų daržovių ir prieskonių. Rūpėstingai atrinkti aukštos kokybės ingredientai ir unikalios proporcijos lemia tai, kad šis prieskonių mišinys pasižymi itin geru skoniu. Ši prieskonių linija taip pat yra be nepageidaujamų priedų, skonio bei aromato stipriklių. Todėl tinkama vartoti visai šeimai.

Ypač šventiniu laikotarpiu maisto ruošimas be rūpesčių, lengvai ir kūrybingai – kiekvienos šeimininkės ar šeimininko svajonė. O dar geriau, jei virtuvėje atsiranda toks pagalbininkas, kurio natūralūs ingredientai pabrėžia geriausią skonį kiekviename patiekale.

Natūralumas, aistra, įkvėpimas, kūrybingumas, autentiškumas, optimizmas, laisvės pojūtis – visa tai apibūdina „Vegeta Natur“ prieskonių mišinius.

Prieskonių mišinio gamintojai pastebi, kad jau borma tapo vartotojų noras vartoti produktus be nepageidaujamų priedų. Kiekvienas ieško kuo natūralesnių produktų. Kievienas dabar nori žinoti produkto sudėtines dalis, nes rūpinasi savo bei artimųjų mityba ir sveikata.

Turbūt todėl „Vegeta Natur“ linija tapo tokia mėgiama daugelyje pasaulio virtuvių. Natūralūs, suprantami ir žinomi ingredientai be aromato ir skonio stipriklių ar mielių ekstrakto tapo dažnu pasirinkimu ruošiant įvairiausius patiekalus.

Kai virtuvėje karaliauja Vegeta Natur, skanūs ir kvapnūs patiekalai gimsta natūraliu būdu. Įsileiskite gamtą į savo virtuvę, mėgaukitės skonių ir kvapų turtingumu ir leiskitės į naują kulinarinį nuotykį!

Idėja pietums su „Vegeta Natur“

Šis patiekalas tikrai puikiai palepins visą šeimą, kuo puikiausiai tiks ir švenčių stalui.

KIAULIENOS ŠONKAULIUKAI SU MOLIŪGŲ PIURĖ

(6 asmenims)

Gaminimo trukmė: 30 min.

Sudėtingumas: lengva

1 kg kiaulienos šonkauliukų

1 pakelis Vegeta Natur kiaulienai

6 šaukštai aliejaus

Moliūgų piurė:

600 g moliūgo

2 skiltelės česnako

1 šauktas alyvuogių aliejaus

Šonkauliukus nuplaukite, nusausinkite ir ištrinkite Vegeta Natur kiaulienai.

Pakepinkite juos aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

Nulupkite moliūgą, nuplaukite ir supjaustykite kubeliais. Moliūgą kartu su nuluptu česnaku virkite garuose. Kai moliūgas suminkštėja, kartu su česnaku sutrinkite jį į piurė. Įmaišykite v. šaukštą alyvuogių aliejaus.

Patarimas: moliūgą galima troškinti, tačiau virimas garuose išsaugo visas maistines medžiagas, o piurė tampa kreminė ir labai skani.

Parengta bendradarbiaujant su „Vegeta“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.