Triuškinančiai pralaimėjęs „Ekranas“ gėdos nejaučia, „Anderlecht“ Vilniuje ilsėtis neketina

Lietuvos čempionai Panevėžio „Ekrano“ futbolininkai nejaučia gėdos, kad trečiajame Čempionų lygos atrankos etape pirmosiose rungtynėse 0:5 pralaimėjo „Anderlecht“. Išvykoje Belgijos galiūnų užgožti „Ekrano“ vyrai antrąsias, greičiausiai jau paguodos, rungtynes žais rugpjūčio 8 dieną Vilniuje ir sieks reabilituotis.

Panevėžio "Ekranas" Lietuvoje sieks reabilituotis.<br>AP
Panevėžio "Ekranas" Lietuvoje sieks reabilituotis.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 2, 2012, 8:08 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 3:32 PM

„Anderlecht“ yra visiškai kito lygio. Tai ne tik gera komanda, bet ir didžiulis klubas. Jie tai mums pademonstravo aikštėje. Nejaučiame gėdos, nes pralaimėjome labai pajėgiai ekipai“, - kalbėjo „Ekrano“ saugas Marko Andjelkovičius. - „Taip greitai praleisti įvartį – labai blogai. Mačo metu turėjome keletą šansų pasižymėti, tačiau mums nepavyko, o tada „Anderlecht“ mus baudė“.

„Anderlecht“ savo pozicijų „Ekranui“ neužleido visą mačą. Svečiai turėjo progų pasižymėti, tačiau jų išnaudoti nepavyko.

„Rezultatas logiškas, nes varžovai turėjo daugybę progų. Pirmąjį įvartį praleidome per greitai ir tai mus labai paveikė. Mėginome kovoti, tačiau žaidimas strigo. Tuomet „Anderlecht“ įmušė antrąjį ir trečiąjį įvarčius. Gaila dėl tokio rezultato, tačiau jis atspindi tikrovę. Turėjome keletą progų, tačiau sėkmė mums nesišypsojo. „Anderlecht“ yra gerokai stipresnė komanda, o visas klubas – aukštesnio lygio“, - teigė saugas Aurimas Vertelis.

Nors ir sutriuškinę varžovus, „Anderlecht“ neplanuoja pasivaikščiojimo LFF stadione. Ambicijų žengti į prestižiškiausią Europos klubų turnyrą neslepiantys belgai ketina ir išvykoje pademonstruoti aukšto lygio futbolą.

„Laimėjome 5:0. Tai nuostabus rezultatas. Dominavome visas rungtynes, nepraleidome įvarčio. Gerai, kad įmušėme greitai, nes pirmaujant 1:0 žaisti lengviau. Mūsų kelionė į Lietuvą nebus lyg savaitgalis, nes turime išsaugoti koncentraciją, kad turėtume puikų rezultatą. Mūsų tikslas – patekti į finalinį Čempionų lygos etapą“, - teigė jau antrąją minutę įmušęs „Anderlecht“ puolėjas Tomas De Sutteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.