Panevėžio „Ekrano“ treneris V. Urbonas: „Mūsų gynybai reikės dar labiau susikoncentruoti“

Ketvirtadienio vakarą Lietuvos čempionai ir A lygos lyderiai Panevėžio „Ekrano“ futbolininkai stos į kovą dėl patekimo į Europos lygos grupių etapą. Pirmosiose atrankos etapo rungtynėse „Ekranas“ Vilniuje susitiks su Rumunijos čempionais Bukarešto „Steaua“.

V. Urbonas teigė, jog komandai svarbu susikoncentruoti gynyboje.<br>fkekranas.lt
V. Urbonas teigė, jog komandai svarbu susikoncentruoti gynyboje.<br>fkekranas.lt
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 23, 2012, 5:36 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 4:54 AM

Panevėžio „Ekrano“ rungtynės vyks 19 val. 45 min. Rungtynes tiesiogiai transliuos „Lietuvos ryto“ televizija.

„Ekrano“ strategas Valdas Urbonas pažymėjo, jog svarbiausia rungtynėse su „Steaua“ tinkamai susikoncentruoti gynyboje.

„Kai kalbama apie patekimą į Europos lygos grupių etapą, lengvų varžovų tikrai nėra. Analizavome Rumunijos komandą, turėjome keletą rungtynių įrašų, tai labai pajėgi ekipa. Lengva nebus.  Varžovai žaidžia greitą, technišką futbolą. Tai komanda, kuri stengiasi nuolat atakuoti, kamuolys labai mažai užsibūna aikštės viduryje. Mūsų gynybai reikės dar labiau susikoncentruoti“, - fkekranas.lt teigė strategas Valdas Urbonas.  

Paskutinėse atrankos į Čempionų lyga rungtynėse su Briuselio „Anderlecht“ raudoną kortelę gavo pagrindinis „Ekrano“ vartų sargas Emilijus Zubas, kurį pakeis atsarginis vartininkas Tadas Kauneckas.

„Stengsimės reabilituotis po paskutinio mačo A lygoje ir Čempionų lygos atrankoje. Sieksime parodyti, ką galime“, - kalbėjo T. Kauneckas.

„Ne tiek daug tarptautinių varžybų turime, tad susitelkimas joms yra išskirtinis. Kovosime, stengsimės, manau, laukia tikrai nelengvas mūšis, norėsime pasirodyti geriau nei prieš Belgijos komandą. Tai technišką, greitą futbolą propaguojanti komanda, nusimato labai sunkus mūšis“, - kalbėjo vienas labiausiai patyrusių „Ekrano“ žaidėjų Aurimas Kučys.

Esame gerai pasiruošę rungtynėms, turėjome daug informacijos apie Lietuvos komandą, esame atlikę „namų darbus“. Tikimės gerų rungtynių ir mums palankaus rezultato. Normalu yra kelti tikslą patekti į kitą etapą bei tikėtis gerų rezultatų šiame turnyre“, - spaudos konferencijoje kalbėjo „Steaua“ vyriausiasis treneris Laurentiu Reghecampfu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.