D. Beckhamas įsūdė įvartį nuo kampinio gairelės (video)

Buvęs Anglijos futbolo rinktinės kapitonas ir „Los Angeles Galaxy“ klubo žaidėjas 37-erių Davidas Beckhamas dar turi parako. Tai jis įrodė per Šiaurės, Centrinės Amerikos ir Karibų jūros baseino šalių konfederacijos (CONCACAF) čempionų lygos turnyrą, kur ketvirtadienį dvikovoje su Salvadoro Isidro „Metapan“ ekipa pelnė įspūdingą įvartį – nuo kampinio gairelės kamuolį kėlęs D. Beckhamas jį taip užsuko, kad Salvadoro ekipos vartininkui teliko traukti sviedinį iš vartų.

D. Beckhamas įmušė įvartį nuo kampinio gairelės.<br>AP
D. Beckhamas įmušė įvartį nuo kampinio gairelės.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 24, 2012, 7:24 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 4:14 AM

Penktosios CONCACAF grupės mačas tarp „Los Angeles Galaxy“ ir Isidro „Metapan“ baigėsi amerikiečių pergale 5:2, o įspūdingą įvartį D. Beckhamas pelnė 43 min. Po pergalės startiniame mače „Galaxy“ penktoje trijų komandų grupėje tarp trijų ekipų su 3 taškais žengia pirma, o „Metapan“ po dviejų rungtynių turi taip pat 3 taškus ir yra antra.

Anglas D. Beckhamas nepraranda populiarumo tarp sirgalių ir reklamos sektoriuje. Įskaičiavus metinį atlyginimą Los Andželo klube - 3,9 mln. JAV dolerių ir reklamines sutartis su penkiomis garsiomis kompanijomis, jis per dieną susižeria net 60 tūkst. JAV dolerių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.