R. van Persie ruošiasi šeštadienio debiutui „Manchester United“ startinėje sudėtyje

Robinas van Persie šeštadienį turėtų debiuoti „Manchester United“ startinėje sudėtyje, kuomet „Raudonieji velniai“ namų stadione priims „Fulham“ ekipą, rašo guardian.co.uk.

R. Van Persie turėtų debiutuoti startinėje „Manchester United“ sudėtyje.<br>AP
R. Van Persie turėtų debiutuoti startinėje „Manchester United“ sudėtyje.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-08-24 22:41, atnaujinta 2018-03-17 04:08

„Manchester United“ treneris seras Alexas Fergusonas užsiminė, jog iš „Arsenal“ atvykęs olandas, kuris pirmosiose rungtynėse su „Everton“ (0:1. - Red.) pasirodė po keitimo, turėtų būti vienas iš vienuolikos pagrindinių žaidėjų.

A. Fergusonas taip pat patvirtino, jog į komandą atvykęs naujokas Alexanderis Buttneris taip pat turėtų pasirodyti, tačiau mačą jis turėtų pradėti ant atsarginių suolo. A. Buttneriui vilčių teikia tai, jog „Manchester United“ gynėjų kvartetas: Philas Jonesas (nugara), Jonny Evansas ir Chrisas Smallingas (abu – pėda) bei Rio Ferdinandas (koja), žaisti negalės.

Treneris paskelbė, kad komanda daugiau neketina pirkti žaidėjų. „Daugiau nepirksime nė vieno žaidėjo. Galiu dėl to užtikrinti“, - teigė A. Ferugosnas.

Su išvykimu iš „Old Trafford“ stovyklos buvo siejamas puolėjas Dimitaras Berbatovas ir krašto saugas Nani. Paklaustas apie galimus pokyčius, susijusius su šiais žaidėjais, A. Fergusonas sakė: „Nuoširdžiai sakau, kad daugiau jokių pasikeitimų nebus“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.