„Real“ treneris J. Mourinho: „Varžovai nusipelnė laimėti, nes žaidėme tragiškai“

„Varžovai nusipelnė laimėti. Tai buvo siaubingos rungtynės“, - po netikėto pralaimėjimo 1:2 „Getafe“ komandai kalbėjo „La Liga“ čempionų treneris Jose Mourinho.

J. Mourinho po pralaimėjimo pyko ant savo auklėtinių.<br>„Reuters"
J. Mourinho po pralaimėjimo pyko ant savo auklėtinių.<br>„Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 27, 2012, 1:16 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 3:18 AM

„Real“ Ispanijos pirmenybėse po dviejų turų turi tik vieną tašką – praėjusią savaitę jie sužaidė lygiosiomis su „Valencia“. J. Mourinho tvirtino, jog „Real“ ir toliau siekia laimėti titulą, o pralaimėjimą lėmusių priežasčių vardinti neketino, rašo espn.com.

„Žaidėjai sakė, kad antrojo įvarčio įskaityti neturėjo, nes varžovai sužaidė ranka, tačiau tai neturi reikšmės. „Getafe“ nusipelnė pergalės. Jie nežaidė labai gerai, tačiau prastai žaidė „Real“. Tai nepriimtinas žaidimas, tačiau tai manęs nenustebino. Mes visiškai nusipelnėme pralaimėjimo. Su žaidėjais dar nekalbėjau“, - teigė J. Mourinho.

„Real“ rungtynėse į priekį išsiveržė pirmieji – 27 minutę įmušė Gonzale Higuainas. Pirmajame kėlinyje persvarą išlaikę Madrido futbolininkai smūgį patyrė 53-ąją minutę, kuomet Juanas Valera išlygino rezultatą. 75 mnutę „Getafe“ smeigė dar vieną įvartį.

„Getafe“ žaidė gerai. Taip buvo ir pernai, kuomet laimėjome 1:0. Pastaruoju metu daug dirbome ties gynyba, ypač išsidėstymu varžovams išmetant kamuolį ir per standartines situacijas. Per porą dienų daug padaryti negalime. O jeigu dar yra žaidėjų, kurie neatlieka darbo, niekuo padėti negali“, - kalbėjo „Real“ treneris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.