D. Berbatovas keliasi į „Fiorentina“

Bulgaras Dimitaras Berbatovas iš Anglijos keliasi žaisti į Italijos „Serie A“. Buvęs „Manchester United“ komandos puolėjas užsivilks „Fiorentina“ aprangą, praneša naujienų agentūra „Reuters“.

D. Berbatovas tapo brangiausiu „Manchester United“ žaidėju, kai už jį 2008 metais buvo sumokėta 30,75 milijono svarų „Tottenham Hotspur“ klubui.<br>AP
D. Berbatovas tapo brangiausiu „Manchester United“ žaidėju, kai už jį 2008 metais buvo sumokėta 30,75 milijono svarų „Tottenham Hotspur“ klubui.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 29, 2012, 4:34 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 1:58 AM

„Fiorentina“ su 31 metų D. Berbatovu sutarė dėl visų sutarties sąlygų ir netrukus paskelbs naujieną“, - „Reuters“ informavo šaltinis.

Šiuo metu atliekama futbolininko medicinos apžiūra. Pranešama, kad su italų klubu žaidėjas sudarys dvejų metų sutartį su galimybe pratęsti.

D. Berbatovas tapo brangiausiu „Manchester United“ žaidėju, kai už jį 2008 metais buvo sumokėta 30,75 milijono svarų „Tottenham Hotspur“ klubui.

Bulgarijos futbolo gerbėjai tikisi, kad D. Berbatovas dabar galės žaisti nacionalinėje rinktinėje, mat iš Bulgarijos komandos 2010 metais pasitraukęs puolėjas treneriui yra žadėjęs grįžti, jeigu ras gerą klubą, kuris užtikrins jam daug laiko aikštėje. D. Berbatovas yra visų laikų rezultatyviausias rinktinės žaidėjas, įmušęs 48 įvartį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.