Futbolo aistruoliams - Lietuvos rinktinės dėmesys ir dovanos

Ruošdamiesi penktadienio rungtynėms su Slovakijos rinktine Lietuvos futbolininkai antradienį atrado laiko susitikti bei pabendrauti su ištikimiausiais aistruoliais. Rinktinės nariai gerbėjams dalijo futbolo kamuolius ir autografus, fotografavosi ir rungėsi viktorinoje.

Futbolininkams patinka bendrauti su aistruoliais<br>V.Knyzelis/LFF.lt
Futbolininkams patinka bendrauti su aistruoliais<br>V.Knyzelis/LFF.lt
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-09-05 16:30, atnaujinta 2018-03-16 22:44

Antradienį po vakarinės treniruotės Vilniuje, Lietuvos futbolo federacijos stadione, futbolininkai tiesiai į tribūnas pasiuntė futbolo kamuolius, o iš rūbinių neskubėjo atgal į viešbutį - visa komanda pasuko į spaudos konferencijų salę.

Pirmą kartą specialiai aistruoliams skirtame nuotaikingame renginyje, kuriame dalyvavo tiek vyresnio amžiaus futbolo mėgėjai, tiek aktyviausi fanai ir futbolininkai, visi turėjo galimybę įsiamžinti nuotraukose su savo mėgstamais žaidėjais, pasiimti autografus, padiskutuoti rūpimu klausimu ar parašyti savo palinkėjimus specialioje lentoje.

Futbolininkai su gerbėjais susirungė ir viktorinoje apie futbolą. Apylygėje kovoje bet kokiu atveju laimėjo aistruoliai – jiems atiteko rinktinės atributika, bilietai į rungtynes Lietuva-Slovakija. Komandos kapitonas Tomas Danilevičius taip pat apdovanojo socialiniame tinkle „Facebook“ skelbtuose konkursuose bilietus bei abonementus laimėjusius aistruolius.

„Tokių dalykų labai reikia. Galime pabendrauti, patys aistruoliai pamato, kad esame tokie patys žmonės, kaip ir jie. Malonu, kad jie ateina palaikyti mūsų į stadioną. Futbolas žaidžiamas būtent dėl sirgalių“, - sakė T.Danilevičius.

Gynėjas Arūnas Klimavičius džiaugėsi, kad gausiai apdovanoti buvo patys mažiausieji aistruoliai. „Jie yra futbolo ateitis. Galbūt ateityje iš jų išaugs geri futbolininkai, kurie garsins šalies vardą. Pats vaikystėje padavinėdavau kamuolius per „Ekrano“ rungtynes, - prisiminė A.Klimavičius. Atsisveikinant aistruoliai padėkojo žaidėjams, o rinktinės futbolininkai pažadėjo pasistengti juos nudžiuginti pergalėmis.

Pirmosios Lietuvos rinktinės rungtynės 2014 m. Pasaulio čempionato atrankos ciklo varžybose vyks penktadienį Vilniuje. LFF stadione nuo 21 valandos 15 minučių lietuviai susikaus su Slovakijos futbolininkais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.