Lietuvos A lygoje - trauma, po kurios Gargždų žaidėjas atsidūrė ligoninėje

Penktadienio vakaro rungtynės tarp VMFD „Žalgiris“ ir Gargždų „Bangos“ komandų apkartino skaudi gargždiškio Evaldo Grigaičio trauma. Po, iš pirmo žvilgsnio, nesmarkaus susidūrimo su „Žalgirio“ ir Lietuvos rinktinės gynėju Egidijumi Vaitkūnu, gargždiškis buvo išvežtas į ligoninę, rašo sportas.info.

Po smūgio E. Grigaitis garsiai vaitojo ir nuo LFF stadiono vėjos nebeatsikėlė. Jį po penkių minučių ant neštuvų išnešė medikai.<br>V. Januška (Lff.lt.)
Po smūgio E. Grigaitis garsiai vaitojo ir nuo LFF stadiono vėjos nebeatsikėlė. Jį po penkių minučių ant neštuvų išnešė medikai.<br>V. Januška (Lff.lt.)
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 16, 2012, 6:14 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 6:07 PM

Po smūgio E. Grigaitis garsiai vaitojo ir nuo LFF stadiono vėjos nebeatsikėlė. Jį po penkių minučių ant neštuvų išnešė medikai. Vos jiems priėjus suteikti pagalbą pats futbolininkas paprašė jo nejudinti.

„Bangos“ trenerį Vaidotą Žutautą po rungtynių pasiekė informacija, kad jo auklėtiniui lūžo trečio ir ketvirto stuburo slankstelio ataugos. Jis įsitikinęs, kad sezonas saugui šiomis rungtynėmis pasibaigė.

Traumą žaidėjas patyrė 35 minutę, kai į jo nugarą keliu atsitrenkė žalgirietis. Rungtynės buvo pratęstos tik 40-ą minutę, kai į aikštę įžengė Mantas Gudauskas. E. Vaitkūnas buvo nubaustas geltona kortele.

Žalgiris šventė pergalę rezultatu 2:0 (1:0; 1:0).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.