Dėl lygiųjų Čempionų lygos starte įsiutęs R. Abramovičius apsilankė „Chelsea“ treniruotėje

Ketvirtadienį Londono „Chelsea“ futbolininkams ir treneriui Roberto Di Matteo teko pasiaiškinti klubo savininkui Romanui Abramovičiui, kodėl šie Čempionų lygos rungtynėse su Turino „Juventus“ iššvaistė dviejų įvarčių pranašumą, rašo dailymail.co.uk.

R. Abramovičius buvo nepatenkintas lygiosiomis, todėl nutarė, jog apie pasirodymą reikėtų akis į akį pasikalbėti ne tik su vyriausiuoju treneriu, bet ir futbolininkais.<br>AP
R. Abramovičius buvo nepatenkintas lygiosiomis, todėl nutarė, jog apie pasirodymą reikėtų akis į akį pasikalbėti ne tik su vyriausiuoju treneriu, bet ir futbolininkais.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 22, 2012, 12:06 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 3:43 PM

R. Abramovičius, gyvai iš savo ložės stebėjęs „Chelsea“ ekipos kovą su „Serie A“ čempionais „Stamford Bridge stadione, į treniruotę atvyko ryte. Jis aikštėje kalbėjo su futbolininkais, treneriais bei ekipos vairininku R. Di Matteo.

„Chelsea“ savininkas nuolat kartojo tą patį klausimą: kodėl jie nesugebėjo išlaikyti persvaros?

R. Abramovičius treniruotėje pasirodė su direktoriumi Eugene Tenenbaumu ir dar vienu valdybos nariu. Jie su žaidėjais ir treneriais aptarinėjo pirmąjį šio sezono pasirodymą Čempionų lygoje.

„Chelsea“ ir „Juventus“ susitikimas baigėsi 2:2.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.