Protestuodami prieš brangius bilietus „Rayo Vallecano“ futbolo sirgaliai prieš mačą nupjovė elektros laidus

Ispanijos „Primera“ futbolo čempionate sekmadienį buvo žaidžiamos dar ketverios 5-ojo turo rungtynės. Nors turėjo įvykti ir penktasis mačas, Madrido „Real“ ir „Rayo Vallecano komandų dvikova net neprasidėjo. „Rayo Vallecano“ ir „Real“ akistata turėjo startuoti 22 val. 30 min., tačiau dėl techninių nesklandumų su elektros padavimu rungtynės buvo nutrauktos ir atidėtos iki pirmadienio.

Teigiama, kad dėl didelių bilietų kainų nepatenkinti „Rayo“ sirgaliai nukirpo klubo stadioną elektra aprūpinančius kabelius, dėl kurių buvo neįmanoma buvo įjungti aikštę apšviečiančių lempų.<br>Reuters
Teigiama, kad dėl didelių bilietų kainų nepatenkinti „Rayo“ sirgaliai nukirpo klubo stadioną elektra aprūpinančius kabelius, dėl kurių buvo neįmanoma buvo įjungti aikštę apšviečiančių lempų.<br>Reuters
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 24, 2012, 12:45 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 3:06 PM

Teigiama, kad dėl didelių bilietų kainų supykę „Rayo“ sirgaliai nukirpo klubo stadioną elektra aprūpinančius kabelius, dėl kurių buvo neįmanoma buvo įjungti aikštę apšviečiančias lempas.

Kitose dvikovose tokių panašių nesklandumų nepasitaikė. Kiek netikėtai „Mallorca“ sekmadiedį nugalėjo „Valencia“ žaidėjus 2:0, „Atletico Madrid“ namuose 2:1 palaužė „Real Vallodolid“ vienuolikę, o „Levante“ futbolininkai mačo pabaigoje tokiu pačiu rezultatu - 2:1 palaužė „Real Sociedad“ klubą. Paskutinėse sekmadienio rungtynėse „Athletic Bilbao“ ir „Malaga“ sužaidė be įvarčių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: prokurorai baigė ikiteisminį tyrimą dėl R. Žemaitaičio