Zuikių sukilimas LFF baigėsi: vykdomasis komitetas palaikė J. Kvedarą, išrinkti nauji viceprezidentai

Kaune vykusiame Lietuvos futbolo federacijos (LFF) Vykdomojo komiteto (VK) posėdyje paskirti nauji LFF viceprezidentai ir pirmasis viceprezidentas. VK nariai taip pat išreiškė savo palaikymą LFF prezidentui ir pasipiktinimą dėl jiems daromo neteisėto spaudimo ir skleidžiamo šmeižto.

Vykdomojo komiteto nariai taip pat išreiškė savo palaikymą LFF prezidentui.<br>M. Patašius
Vykdomojo komiteto nariai taip pat išreiškė savo palaikymą LFF prezidentui.<br>M. Patašius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 24, 2012, 10:41 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 2:48 PM

Paskirtas pirmasis viceprezidentas

LFF VK paskyrė naujus viceprezidentus ir iš jų išrinko pirmąjį viceprezidentą. Atsižvelgus į FIFA rekomendacijas, viceprezidentai paskirti iš LFF VK narių - po du iš apskričių ir šakinių asociacijų.

Viceprezidento pareigas jau ėjo Romanas Levinskas (Kauno apskrities futbolo federacija). Naujais viceprezidentais po balsavimo išrinkti Jonas Braga (Lietuvos futbolo teisėjų asociacija), Vidmantas Butkevičius (Salės futbolo asociacija) ir Romas Kukis (Marijampolės apskrities futbolo federacija).

LFF pirmuoju viceprezidentu paskirtas V. Butkevičius. Pagal LFF nuostatus, pirmasis viceprezidentas eina LFF prezidento pareigas tais atvejais, kai LFF prezidentas negali eiti savo pareigų.

Palaiko LFF vadovą

Prieš posėdį LFF VK pasiekė Kauno apygardos teismo nutartis, kuria panaikintas Kauno miesto apylinkės teismo sprendimas laikinai nuo pareigų nušalinti LFF prezidentą Julių Kvedarą.

LFF VK nariai išreiškė savo palaikymą LFF prezidentui, o taip pat - pasipiktinimą dėl viešojoje erdvėje skleidžiamo šmeižto LFF ir jos narių atžvilgiu. Ne vienas LFF VK narys atskleidė, kad jiems bandyta daryti spaudimą neatvykti į šios dienos VK posėdį.

LFF VK nariai pabrėžė, kad kiekvienas iš jų yra išrinktas demokratiškuose ir LFF nuostatus atitinkančiuose rinkimuose, o į skleidžiamą dezinformaciją nuo šiol bus reaguojama teisiniais būdais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.