J. Terry už pasisakymą „juodos kalės vaikas“ sumokės 220 tūkst. svarų sterlingų (video)

Anglijos futbolo asociacija (FA) pagaliau padėjo tašką skandalingoje žaidėjo Johno Terry byloje. FA pripažino Londono „Chelsea“ komandos gynėją kaltu, jog futbolininkas praėjusio sezono mače su „Queens Park Rangers“ ekipa žaidėją Antoną Ferdinandą išvadino „juodos kalės vaiku“. Už rasistinį išpuolį 31-erių žaidėjui FA skyrė ketverių rungtynių diskvalifikaciją bei nubaudė 220 tūkstančių svarų sterlingų bauda.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-09-28 07:41, atnaujinta 2018-03-16 12:35

Ketvirtadienį Anglijos futbolo federacija išplatino pareiškimą: „Nepriklausoma reguliavimo komisija šiandien nusprendė, kad kaltinimai Johnui Terry dėl netinkamo elgesio yra pagrįsti ir skyrė jam 4 rungtynių diskvalifikaciją ir 220 tūkst. svarų sterlingų baudą.“ J. Terry neneigė, kad apsižodžiavo su A. Ferdinandu, tačiau tikino tik pakartojęs tai, ką išgirdo iš varžovo lūpų. Gynėjas turėtų praleisti „Chelsea“ komandos susitikimus su „Arsenal“ ir „Tottenham“ ekipomis. Tačiau, jei futbolininkas nuspręs pateikti apeliaciją, diskvalifikacija bus atidėta.

Neabejojama, kad „Chelsea“ gynėjas apskųs šį FA sprendimą ir toliau įrodinės savo versiją, kad ši istorija yra visiškas prasimanymas. Anglijos civilinis teismas liepą išteisino žaidėją rasizmo byloje, tačiau FA ir toliau tęsė savo tyrimą bei galiausiai paskelbė verdiktą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.