„Manchester City“ treneris R. Mancini: „Mes vėl laimėsime „Premier“ lygą“

„Manchester City” strategas Roberto Mancini nesijaudina dėl konkurencijos „Premier“ lygoje. R. Mancini pareiškė, jog jo auklėtiniai apgins čempionų titulą, rašo soccernet.com.

R. Mancini tikina, jog jo auklėtiniai apgins nugalėtojų titulą.<br>AP
R. Mancini tikina, jog jo auklėtiniai apgins nugalėtojų titulą.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 29, 2012, 1:45 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 11:51 AM

Kol kas ekipos rezultatai to nerodo - „Manchester City“ per penkis mačus iškovojo tik dvi pergales. Ekipa turi 9 taškus ir užima 7 vietą, nuo lyderio „Chelsea“ atsilikdama keturiais taškais.

„Antraisiais metais sunkiau, tačiau mes laimėsime trofėjų. Yra momentų, kada nesužaidi gerai, kitos komandos pademonstruoja geresnį žaidimą arba tiesiog tau nepasiseka. Dabar yra vienas iš tų momentų. Tereikia išlikti ramiems ir sunkiai dirbti“, - teigė R. Mancini.

„Manchester City“ šiame sezone dar nė karto nesugebėjo išsaugoti „sausų“ vartų. R. Mancini tiki, jog dėl to kaltas Europos futbolo čempionatas, dėl kurio kai kurie ekipos gynėjai nesuspėjo laiku atvykti į treniruočių stovyklą. Treneris pridūrė, jog dar reikia, kad naujokai Maiconas ir Matija Nastatičius įsilietų į žaidimą, nes jie prie komandos prisijungė tik paskutinę perėjimų dieną.

„Mūsų pasirengimas nebuvo pats geriausias. Neturėjome visų gynėju“, - teigė R. Mancini, priminęs, jog ir praėjusio sezono starte jo auklėtiniai negalėjo pasigirti geriausia gynyba.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.