C. Fabregasas žurnalistui: „Jei nori, padarysiu tau tai, ką man padarė G.Medelis, įvertinsi“ (video)

„Barcelona“ saugas ir rungtynių su „Sevilla“ didvyris Cescas Fabregasas po Ispanijos čempionato mačo gynėsi, kad epizodo, kuriame varžovų ekipos žaidėjas Gary Medelis kepštelėjo katalonui per veidą, nesuvaidino, rašo eurofootball.lt.

Itin daug pykčio sulaukė du įvarčius pelnęs C.Fabregasas.<br>AP
Itin daug pykčio sulaukė du įvarčius pelnęs C.Fabregasas.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 30, 2012, 8:11 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 11:25 AM

Šeštadienio vakarą „Barcelona“, atsilikdama dviem įvarčiais, sugebėjo išplėšti pergalę 3:2 išvykoje prieš „Sevilla“ futbolininkus.

Itin daug pykčio sulaukė du įvarčius pelnęs C.Fabregasas. Po teisėjo švilpuko saugas bandė atimti kamuolį iš jį rankoje besinešančio G.Medelio. Kilus konfliktui „Sevilla“ futbolininkas nestipriai trinktelėjo savo varžovui, kuris krito kaip pašautas ir išprovokavo teisėją parodyti G.Medelui raudoną kortelę.

Dešimtyje likusiems „Sevilla“ futbolininkams pritrūko jėgų apginti persvarą.

Po mačo spaudos konferencijoje žurnalisto paklaustas apie šį epizodą, C.Fabregasas pratrūko: „Jei nori, padarysiu tau tai, ką man padarė G.Medelis, ir tu pats įvertinsi.

Man trenkė į veidą – už tokius dalykus yra rodoma tiesioginė raudona kortelė. Negalite sakyti, kad teisėjas mus palaikė, nes pirmame kėlinyje jis neskyrė mums 11 m baudinio“, – teigė C.Fabregasas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.