Futbolo rinktinei šūkį sukūręs klaipėdietis pagyvens kartu su futbolininkais

Pasaulio čempionato atrankos turnyre žaidžianti Lietuvos futbolo rinktinė jau turi savo šūkį: „Geltona, žalia, raudona užlies visą stadioną“, o jo autorius klaipėdietis Mindaugas Blagnis kartu su šalies futbolininkais vyks į Bosniją ir Hercegovina.

Kelionę 26-erių metų vadybininkas iš pajūrio laimėjo „Lietuvos ryto“ televizijos organizuotame konkurse.<br>J. Stacevičius
Kelionę 26-erių metų vadybininkas iš pajūrio laimėjo „Lietuvos ryto“ televizijos organizuotame konkurse.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 9, 2012, 1:56 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 6:09 AM

„Stengiuosi nepraleisti visų futbolo varžybų, kurias žaidžia Klaipėdos „Atlantas“ pajūrio regione, tačiau pažiūrėti į užsienyje vykstantį mačą seniai svajojau“, – džiaugėsi Lietuvos futbolo ir Anglijos futbolo „Liverpool“ klubo gerbėjas.

Spalio 16-ąją jis ne tik gyvai stebės lietuvių ir bosnių futbolo rungtynes Zenicoje, bet ir turės išskirtinę galimybę pažinti geriausius Lietuvos futbolininkus iš arti – kelias dienas gyvens su komanda tame pačiame viešbutyje.

Kelionę 26-erių metų vadybininkas iš pajūrio laimėjo „Lietuvos ryto“ televizijos organizuotame konkurse. Mindaugo sugalvotas šūkis „Lietuvos ryto“ TV skiltyje socialiniame tinkle „Facebook“ surinko daugiausiai lankytojų balsų.

Iki pergalės vos 16 balsų truko antroje vietoje likusiam šūkiui: „ Mūsų vyrai Lietuvos už Tėvynę pakovos! Mušim vieną, mušim du - sieksim pergalės kartu!“. Tačiau jo autorė Daiva Blagnytė

dėl pralaimėjimo tikrai nesikremta, nes ji taip pat keliaus į Bosniją ir Hercegoviną. Pasirodo, konkurso nugalėtojas yra Daivos brolis ir jis dvylika metų vyresnę seserį ims kartu, mat laimėjo dvi kelionės vietas.

„Mes puiki komanda. Tiesa, seserį domėtis futbolu įpratinau būtent aš“, - gyrėsi vaikinas, kuris laisvalaikiu žaidžia krepšinį, bei teisėjauja šio sporto varžybose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.