Lietuvos teisėjų vadas J. Braga atsiprašė už arbitro sugadintas rungtynes

Praėjęs savaitgalis Trakuose buvo karštas – ne tik todėl, kad būtent ten Jonavos „Lietava“ užsitikrino I lygos nugalėtojo vardą, bet ir dėl to, kad centrinę turo dvikovą savo sprendimais sugadino A lygos teisėjas Jurijus Paškovskis.

Daugiau nuotraukų (1)

futbolas.lt

Oct 18, 2012, 10:58 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 12:31 AM

Didžiausią nepasitenkinimą trakiškiams sukėlė 39 minutę arbitro išsigalvota raudona kortelė, kuri parodyta, neva, už paskutinės vilties pražangą. Tokį teisėjo veiksmą pasmerkė netgi teisėjų asociacijos prezidentas Jonas Braga.

Darkart J.Paškovskis dėmesio centre atsidūrė antrajame kėlinyje, kai dukart į Trakų legionierių iš Gruzijos Besiki Amašukeli atviromis kojomis „įvažiavo“ „Lietavos“ futbolininkai. Pirmuoju atveju J.Paškovskis apsiribojo žodiniu įspėjimu, antruoju – parodė geltoną kortelę Martynui Stankevičiui.

Šias rungtynes stadione stebėjęs J.Braga pripažino, kad arbitras ir vėl šiurkščiai suklydo, nepašalinęs iš aikštės „Lietavos“ žaidėjo.

Priminsime, kad J.Paškovskis šį sezoną jau buvo diskvalifikuotas mėnesiui, kai jo sprendimai Šiauliuose lėmė „Ekrano“ pergalę prieš šeimininkų komandą. Tąkart rungtynių pabaigoje teisėjas užfiksavo nebūtą pražangą, po kurios baudos smūgiu pergalingą įvartį pelnė Arsenij Buinickij.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.