Prie Lietuvos rinktinės vairo stojęs Cs. Laszlo turėjo prašyti darbo kabineto

Lietuvos futbolo rinktinės strategas Csaba Laszlo Škotijos žiniasklaidai atskleidė, kad pradėjęs dirbti Vilniuje turėjo išsireikalauti darbo kabineto. „Paklausiau: „kas čia vyksta?“. Dabar federacija mane supranta. Darbe būnu aštuntą ryto. Tai buvo naujiena kitiems darbuotojams, tačiau toks mano stilius“, - scotsman.com pasakojo Cs. Laszlo, atskleidęs, kad Lietuvoje rinktinės treneriams ilgai darbuotis įprasta nebūdavo.

Cs. Laszlo teigė, kad daugelis žmonių įsivaizduoja, jog rinktinės treneriui dirbti kasdien nereikia.<br>M. Kulbis.
Cs. Laszlo teigė, kad daugelis žmonių įsivaizduoja, jog rinktinės treneriui dirbti kasdien nereikia.<br>M. Kulbis.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 18, 2012, 11:58 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 12:27 AM

„Jeigu dirbi sunkiai ir esi ties tuo susitelkęs, gali pasiekti gerų rezultatų“, - kalbėjo vengras, nemažai laiko praleidęs Edinburgo „Hearts“ komandoje, kur ir susipažino su lietuvišku futbolu. Cs. Laszlo škotams atviravo ir tvirtino, kad 2014 metų pasaulio čempionatas nėra Lietuvos futbolininkų tikslas.

„Esu realistas. Treneris komandą turi matyti aiškiai ir mąstyti blaiviai. Praėjusiais metais Lietuva pralaimėjo Lichtenšteinu ir Europos čempionato atrankoje surinko tik penkis taškus. Nemanau, kad labai realistiška kalbėti apie pasaulio čempionatą, tačiau futbole viskas yra įmanoma. Lipdau komandą, kuri galės varžytis 2016 metų Europos futbolo čempionate“, - kalbėjo 48-erių specialistas, kuris džiaugiasi, kad savo auklėtinių akyse jau mato ugnelę.

„Manau, kad judame teisinga linkme. Anksčiau lietuviai nemušė įvarčių ir neiškovojo pakankamai taškų. Dabar komandoje yra alkanų žaidėjų, norinčių judėti į priekį“, - pasakojo Cs. Laszlo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.