S. Berlusconi: „Šiuo metu nėra prasmės parduoti „AC Milan“

„AC Milan“ savininkas Silvio Berlusconi paneigė gandus, kad ketina parduoti klubą. Penktadienį žinomas Italijos politikas apsilankė savo ekipos stovykloje, kur apie prastus rezultatus pasikalbėjo su komandos žaidėjais ir vadovybe.

S. Berlusconi patikino, kad kol kas neketina parduoti klubo.<br>AP
S. Berlusconi patikino, kad kol kas neketina parduoti klubo.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

2012-11-18 20:33, atnaujinta 2018-03-15 08:05

Italijoje žiniasklaidoje vis pasirodo informacija, kad sulig kiekviena diena S. Berlusconi susidomėjimas „AC Milan“ komanda mažėja ir jis ketina ekipą parduoti „Guangzhou Evergrande“ klubo iš Kinijos savininkams.

„Evergrande“ klubo delegacija Milane apsilankyti ketina gruodį.

„Su niekuo nesiderėjome. Kinai gali ateiti kaip rėmėjai. Šiuo metu nėra prasmės parduoti klubą. Pirmiausia turime sugrįžti į viršūnę. Tada ir būtų galima kažką svarstyti“, - teigė S. Berlusconi, kuriam priklausantis „AC Milan“ Italijoje po 13-os rungtynių užima tik 10-ąją vietą.

Politikas į komandos treniruotę atvyko sraigtasparniu, keletą minučių stebėjo, kaip vyrai pluša aikštėje, o tada nuėjo su jais pasikalbėti.

Buvęs Italijos premjeras apkabino Stepheną El Shaarawy ir paspaudė rankas visiems futbolininkams bei treneriui Massimiliano Allegri.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.