Čempionų lygoje - Z. Ibrahimovičiaus šedevrui prilygstantis „Milan“ gynėjo įvartis (video)

Trečiadienio vakarą UEFA Čempionų lygos rungtynėse netrūko aistrų ir gražios kovos, tačiau visus nustelbė reto grožio AC „Milan“ komandos gynėjo Phillippe'o Mexeso įvartis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 22, 2012, 12:34 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 5:30 AM

Futbolininkas iš Prancūzijos blykstelėjo C grupės rungtynių išvykoje su Briuselio „Anderlecht“ antrajame kėlinyje (71 min.).

Po Riccardo Montolivo smūgio į baudos aikštelę Ph. Mexesas meistriškai krūtine susistabdė atskriejusį kamuolį ir šiam pakibus ore griūdamas per save maždaug iš 20 metrų pasiuntė jį į vartus.

„Esu pelnęs daug gražių įvarčių, kai žaidžiau AS „Roma“ komandoje, tačiau jie nė iš tolo neprilygsta šiam mano smūgiui. Tokį įvartį per savo karjerą galima pelnyti tik vieną kartą, juo labiau, kai esi gynėjas“, - po rungtynių sakė Ph. Mexesas.

Po šio įvarčio Italijos ekipa išsiveržė į priekį 2:0. Rungtynių pabaigoje Milano komanda šventė pergalę 3:1 ir pateko į aštuntfinalį.

Prancūzas įvartį-gražuolį pelnė praėjus lygiai savaitei po Zlatano Ibrahimovičiaus sukurto stebuklo. Švedijos rinktinės puolėjas draugiškame mače Stokholme pelnė 4 įvarčius, o jo vedama rinktinė 4:2 patiesė Anglijos rinktinę.

Ketvirtasis švedų futbolo žvaigždės įvartis per save iš karto buvo pakrikštytas vienu gražiausių įvarčių futbolo istorijoje.

„Z. Ibrahimovičiaus įvartis buvo pelnytas draugiškose rungtynėse, o dabar buvo oficialus mačas. Tikimės, kad jis paplis po pasaulį taip, kaip ir Ibros įvartis. Jeigu tokį įvartį būtų pelnęs Leo Messi, visi naujienų kanalai visame pasaulyje tai rodytų ir per naktį jis būtų paverstas šventuoju“, - po mačo kalbėjo „Milan“ komandos vadovas Adriano Galliani.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.