J. Guardiolos tikslas - „Manchester United“ trenerio postas?

Buvęs „Barcelona“ treneris Josepas Guardiola pasiryžęs laukti pusantrų metų, kad taptų „Manchester United“ ekipos vairininku,  rašo eurofootball.lt.

Prieš kelias savaites J. Guardiola JAV buvo susitikęs su dabartiniu „Man United“ dirigentu Alexu Fergusonu ir derino ateities planus.<br>AP
Prieš kelias savaites J. Guardiola JAV buvo susitikęs su dabartiniu „Man United“ dirigentu Alexu Fergusonu ir derino ateities planus.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 25, 2012, 10:50 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 3:32 AM

Anot spaudos, Londono „Chelsea“ savininkas Romanas Abramovičius neturėtų puoselėti vilčių po šio sezono prisivilioti tituluotą strategą, nes futbolo specialistas svajoja treniruoti būtent „raudonųjų velnių“ klubą.

Prieš kelias savaites J. Guardiola JAV buvo susitikęs su dabartiniu „Man United“ dirigentu Alexu Fergusonu ir derino ateities planus.

Žiniasklaida praneša, kad jei škotas nuspręs po šio sezono dar nebaigti karjeros, J.Guardiola pasiryžęs laukti iki pat 2014 metų vasaros.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.