L. Messi ir „Barcelona“ derybos artėja į pabaigą

Katalonų klubas ir jos lyderis argentinietis Lionelis Messi netrukus turėtų raityti parašą ant naujos sutarties. Panašu, jog įstrigusios derybos dėl naujo kontrakto artėja į pabaigą, rašo portalas marca.com.

L. Messi netrukus turėtų pasirašyti naują kontraktą su „Barcelona" klubu.<br>AP
L. Messi netrukus turėtų pasirašyti naują kontraktą su „Barcelona" klubu.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 25, 2012, 3:35 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 3:43 AM

„Man neskauda galvos dėl sutarties pratęsimo. Sieju ilgalaikius tikslus su komanda ir mūsų bendras troškimas toliau visur skinti pergales“, - kalbėjo argentinietis. Ispanijos vicečempionai išsikėlė tikslą iki Kalėdų pratęsti kontraktą su vienu geriausių planetos futbolininkų ir pasiūlė atlyginimą, kuris siekia 10 milijonų eurų per metus. Tačiau puolėjui tokia suma pasirodė per maža, jis reikalauja mažiausiai 15 milijonų eurų.

Argentinietis pirmąjį kontraktą pasirašė 2005/2006 m. sezone, bet dar tais pačiais metai klubas pagerino kontrakto sąlygas. Kai L. Messi savo žaidimu ėmė stebinti pasaulį, klubas į kontraktą įrašė punktą, jog žaidėjas „Barceloną“ gali palikti ne už mažesnę nei 150 mln eurų sumą.

Paskutinį kartą kontraktas buvo pratęstas 2008/2009 metais, auksinio batelio savininkas „Barcelonos“ sudėtyje turėjo žaisti iki 2016 metų, gaudamas kasmet 11 mln. eurų.

Šį sezoną L. Messi vėl sustiks su klubo prezidentu Sandro Rosseliu dėl naujo kontrakto, kuris bus jau šeštasis nuo to laiko, kai Leo atvyko i „Barcelona“ klubą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar I. Šimonytė gali pasipriešinti G. Nausėdai?