Madrido „Real“ savo klube norėtų išvysti D. Beckhamą

Madrido „Real“ klubas nori susigrąžinti čia keturis sezonus praleidusį Davidą Beckhamą. Apie tai užsiminė „Real“ prezidentas Florentino Perezas, kuris neslepia susižavėjimu D. Beckhamu. Tiesa, Madrido komanda krašto saugą norėtų matyti ne žaidėjo amplua, o kaip klubo ambasadorių, rašo mirror.co.uk.

D. Beckhamas jau yra paskelbęs, kad paliks Los Andželo klubą.<br>AP
D. Beckhamas jau yra paskelbęs, kad paliks Los Andželo klubą.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-11-26 14:53, atnaujinta 2018-03-15 03:02

Panašu, kad „Real“ dar reikės palaukti, nes D. Beckhamas ketina priimti dar vieną iššūkį, po to, kai paliks „Los Angeles Galaxy“ klubą. Apie išėjimą iš JAV ekipos paskelbęs britas sulaukė didžiulio susidomėjimo.

Garsenybę savo žvaigždyne matyti nori „Paris Saint Germain“ klubas. Futbolininkas taip pat domina klubus iš Kinijos, Brazilijos („Flamengo“ ir „Corinthians“).

„West Ham United“ klubas yra pareiškęs, kad norėtų pasirašyti sutartį su 37 metų žaidėju, tačiau D. Beckhamas jau ne kartą yra sakęs, kad nenorėtų žaisti prieš komandą, kuriai tektų varžytis su „Manchester United“ ekipa, kuriai šis futbolininkas atstovavo 1993-2003 metais.

Manoma, kad D. Beckhamas dar sugrįš į JAV, tačiau jo tikslas bus ne gerai pasirodyti aikštėje, o padėti vystyti futbolo lygą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.