Nušvilptas R. Benitezas reikalauja „Chelsea“ sirgalių pagarbos

Londono „Chelsea“ komandos vairą perėmęs Rafaelis Benitezas iš klubo sirgalių reikalauja daugiau pagarbos. R. Benitezas „Chelsea“ trenerio poste debiutavo savaitgalį. Tuomet „Mėlynieji“ su „Premier“ lygos čempionais „Manchester City“ futbolininkais sužaidė 0:0, rašo dailymail.co.uk.

R. Benitezui savo debiutiniame mače teko girdėti ir savų sirgalių švilpimą.<br>AP
R. Benitezui savo debiutiniame mače teko girdėti ir savų sirgalių švilpimą.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-11-26 11:10, atnaujinta 2018-03-15 03:14

Rungtynių metu sirgaliai nesikuklindami demonstravo nepasitenkinimą naujuoju treneriu, pakeitusiu iš posto atleistą Roberto Di Matteo, kuris praėjusiame sezone ne tik ištraukė „Chelsea“ iš duobės, bet ir iškovojo Čempionų lygos trofėjų.

Šimtai „Chelsea“ gerbėjų mačo metu laikė užrašus „Rafaelį lauk“, „Vienintelis Di Matteo“.

„Kai kurie sirgaliai supras, kad ne tokiu būdu reikia palaikyti savo komandą. Jie suvoks, kad jų ekipai vadovauja profesionalas. Jeigu laimėsime rungtynes, tai pakeis požiūrį ir aš tikiu, kad mes laimėsime daugybę mačų.

Aš klausiau žmonių: „Ką jie šaukia?“, tačiau man tai nesvarbu, nes buvau susitelkęs į rungtynes“, - teigė ispanas, šešerius metus praleidęs „Liverpool“ komandoje.

Vartininkas Petras Čechas tiki, kad gerbėjai turėtų suteikti R. Benitezui šansą įrodyti, kad jis tinkamas vadovauti „Chelsea“ komandai.

„Deja, bet negali pakeisti istorijos. Mes su „Liverpool“ turėjome karštą istoriją, tačiau R. Bentiezas čia atvyko pakeisti situacijos, mus pastūmėti pergalių link ir jam reikia suteikti šansą įrodyti, jog jis to vertas“, - teigė P. Čechas.

Klausimo apie „Chelsea“ sirgalių elgesį savo trenerio atžvilgiu neišvengė ir „Manchester City“ strategas Roberto Mancini.

„Nemanau, kad Rafa – magas. Jis negali visko pakeisti per porą dienų. Kaip treneriui neteko nieko panašaus patirti, tačiau vienintelis būdas į tai atsakyti – laimėti, laimėti ir dar kartą laimėti“, - kalbėjo R. Mancini.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.