Cs. Laszlo: „M. Stankevičiui sakiau mažiau galvoti apie pinigus, o daugiau apie futbolą“

„Mano didžiausias noras, kad Marius pagaliau vėl pradėtų stabiliai žaisti klube. Net nesvarbu kokiame. Jei jis negauna žaidimo laiko Romoje, tai turėtų pagalvoti apie kitus variantus. Mes apie tai kalbėjomės po rinktinės rungtynių su Armėnija“, - apie Mariaus Stankevičiaus situaciją Romos „Lazio“ klube dienraščiui „Respublika“ kalbėjo Lietuvos futbolo rinktinės treneris Csaba Laszlo.

Cs. Laszlo teigė, kad M. Stankevičius jo planuose vaidina labai svarbų vaidmenį.<br>D. Umbrasas
Cs. Laszlo teigė, kad M. Stankevičius jo planuose vaidina labai svarbų vaidmenį.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 14, 2013, 4:07 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 8:19 PM

M. Stankevičius šiame sezone „Lazio“ komandoje nesužaidė nė vieno mačo. Šiuo metu sklando gandai, kad nacionalinės rinktinės gynėjas gali persikelti į Ispaniją, juo domisi ir Atėnų „Panathinaikos“ klubas. Cs. Laszlo teigė, kad 31 metų M. Stankevičiui reikėtų rinktis komandą, kur garantuotai galėtų žaisti.

„Jam jau 31-eri, manau, pats laikas žaisti, o ne sėdėti ant suolo. Mano planuose M.Stankevičius vaidina labai svarbų vaidmenį. Manau, kad jis turėtų būti vienu iš rinktinės lyderių. Jis tikrai gali juo būti, bet jam reikia susigrąžinti gerą sportinę formą. O tai padaryti galima tik reguliariai žaidžiant klube. Todėl aš jam sakiau, kad turėtų mažiau galvoti apie pinigus, sutarties dydį, bet daugiau - apie patį futbolą. Neabejoju, kad jis mane suprato“, - teigė Cs. Laszlo.

Lietuvos futbolo rinktinė atrankos į 2014 metų pasaulio čempionatą, kuris vyks Brazilijoje, varžybų G grupėje užima ketvirtąją vietą. Cs. Laszlo auklėtiniai savo sąskaitoje turi keturis taškus. Lietuvos rinktinė per keturis mačus iškovojo vieną pergalę, kartą sužaidė lygiosiomis.

Lietuviai lenkia Latvijos ir Lichtenšteino komandas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.