Madrido „Real“ stovykloje – naujas karas: drabužinėje susikirto J. Mourinho ir C. Ronaldo

Madrido „Real“ komandoje šį sezoną nesibaigia vidiniai konfliktai.

C. Ronaldo susipyko su treneriu J. Mourinho.<br>AP
C. Ronaldo susipyko su treneriu J. Mourinho.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 16, 2013, 4:04 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 7:12 PM

Antradienį Jose Mourinho auklėtiniai Karaliaus taurės rungtynėse 2:0 įveikė „Valencia“ futbolininkus.

Atrodė, kad ši pergalė turėjo pakelti „Real“ žaidėjų nuotaiką po nesibaigiančių nesėkmių Ispanijos pirmenybėse, kuriose savo titulą ginantys Ispanijos čempionai jau 18 taškų atsilieka nuo „Barcelona“ ir 7 – nuo Madrido „Atletico“ klubų.

Bet sausio 15-ąją „Santiago Bernabeu“ stadione vykęs mačas „Real“ padovanojo ne tik džiaugsmo akimirkų.

Ispanijos žiniasklaida trečiadienį paskelbė, jog po dvikovos su „Valencia“ Madrido ekipoje įsiliepsnojo naujas vidaus karas.

Šį kartą drabužinėje nelauktai susikirto du portugalai: treneris J. Mourinho ir ryškiausia „Real“ žvaigždė Cristiano Ronaldo.

Girdint visiems komandos draugams C. Ronaldo atvirai pasisakė, ką galvoja apie nuolatinius trenerio priekaištus. J. Mourinho visą mačą kaltino žaidėją, jog šis per dažnai praranda kamuolius ir nesistengia padėti komandai ginantis, kai ši spaudžia varžovus.

Kalbų tonas pamažu kilo, o dviejų portugalų ginčas taip įsiliepsnojo, jog į šį konfliktą buvo priverstas įsikišti net Florentino Perezas. Sulaukęs informacijos, kas vyksta komandos drabužinėje „Real“ prezidentas ėmėsi priemonių, kad nekiltų dar didesnis gaisras.

Šis naujas incidentas priminė po Ispanijos lygos mačo su „Osasuna“ (0:0) „Real“ drabužinėje kilusias aistras, kai su treneriu susiginčijo Angelis di Maria. Nepatenkintas argentiniečio nenuolankumu J.Mourinho per rungtynes su „Valencia“ šio jau neįtraukė į starto sudėtį. Ar gelbėdamas savo autoritetą J.Mourinho dabar taip pat nubaus ir ryškiausią savo žvaigždę?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.