Lietuvos rinktinės saugas S. Mikoliūnas pasirašė sutartį su „Sevastopol“ klubu

Lietuvos rinktinės futbolininkas Saulius Mikoliūnas pakeitė komandą Ukrainoje. 28-erių metų saugas pasirašė trejų metų sutartį su „Sevastopol“ ekipa,

„Sevastopol“ ekipoje S. Mikoliūnas vilkės Nr.15 paženklintus marškinėlius.<br>fcsevastopol.com
„Sevastopol“ ekipoje S. Mikoliūnas vilkės Nr.15 paženklintus marškinėlius.<br>fcsevastopol.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 22, 2013, 12:43 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 12:15 PM

Nuo 2009-ųjų S.Mikoliūnas atstovavo Kijevo „Arsenal“ klubui, dalyvaujančiam Ukrainos aukščiausios lygos pirmenybėse. 2012-2013 m. sezone po 18 turų „Arsenal“ užima 8-ąją vietą turnyro lentelėje, tačiau šią žiemą susidūrė su finansinėmis problemomis. Kijevo klubo perspektyvos tapo miglotos, kai jo prezidentas Vadimas Rabinovičius pareiškė, jog daugiau neketina remti komandos.

Nors S.Mikoliūnas turėjo galiojančią sutartį su „Arsenal“, dėl klubo bėdų jis tapo laisvuoju agentu ir turėjo teisę pasirašyti naują sutartį.

Naujoji Lietuvos rinktinės futbolininko komanda yra pirmosios Ukrainos lygos lyderė ir neslepia ambicijų jau kitą sezoną rungtyniauti aukščiausiame savo šalies divizione. Po 21 turo „Sevastopol“ turi 44 taškus ir vienu tašku lenkia Alčevsko „Stal“ klubą.

Kartu su S.Mikoliūnu į „Sevastopol“ perėjo dar du buvę „Arsenal“ žaidėjai. „Sevastopol“ ekipoje lietuvis vilkės Nr.15 paženklintus marškinėlius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.