„Chelsea“ žvaigždė E. Hazardas atsiprašė spardyto vaiko

Londono „Chelsea“ futbolo klubas baigė pasirodymą Anglijos lygos taurės varžybose. „Swansea City“ komanda išsaugojo išvykoje pasiektą pranašumą. Pirmosiose rungtynėse „Chelsea“ pralaimėjo 0:2, antrasis mačas baigėsi nulinėmis lygiosiomis ir į finalą pateko „Swansea City“ ekipa. Rungtynių pabaigoje daug aistrų sukėlė „Chelsea“ žaidėjo Edeno Hazardo sveiku protu nesuvokiamas poelgis.

E. Hazardas spyrė ant žolės gulinčiam vaikui ir buvo išvytas iš aikštės, po rungtynių žaidėjas apgailestavo dėl tokio savo poelgio.<br>„Reuters"
E. Hazardas spyrė ant žolės gulinčiam vaikui ir buvo išvytas iš aikštės, po rungtynių žaidėjas apgailestavo dėl tokio savo poelgio.<br>„Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-01-24 12:11, atnaujinta 2018-03-13 08:36

Jis pamokė kamuolius padavinėjantį berniuką. Pastarasis kamuoliui užriedėjus už galinės linijos jį savo kūnu užgulė. Belgas spyrė ant žolės gulinčiam vaikui ir buvo išvytas iš aikštės.

Vėliau po rungtynių E. Hazardas apgailestavo dėl tokio savo poelgio. Futbolininkas po mačo rūbinėje susitiko su kamuolį padavinėjusiu berniuku ir jo atsiprašė.

Televizijai žaidėjas teigė, kad vaikas kamuolį buvo užgulęs visu kūnu ir spirdamas tenorėjo jį išmušti bei manė, kad pataikė į kamuolį, o ne į berniuką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.