M. Balotelli nuotykiai Anglijoje – nuo padegto namo iki strėlyčių mėtymo į jaunimą

Jis treniruotės metu susimušė su treneriu. Kadangi buvo nuobodu, į jaunimo komandą mėtė smiginio strėlytes. Jam nesvarbu, kur pastatyti automobilį, o kartą šaudydamas fejerverkus padegė savo namus. Tačiau jis išgirdęs apie patyčias mokykloje asmeniškai pasikalbėjo su peštuku, davė tūkstantį JAV dolerių benamiui. Šiuos ir dar daugiau keistų, netikėtų, kvailų ir kartais iki šiol nesuprantamų dalykų yra Anglijoje gyvendamas pridaręs skandalingasis Mario Balotelli, žaidęs „Manchester City“ komandoje.

M. Balotelli Anglijoje apsigyveno 2010 metais ir per tą laiką žiniasklaidos antraštėse dėl savo keisčiausių poelgių žibėjo daugybę kartų.<br>AP
M. Balotelli Anglijoje apsigyveno 2010 metais ir per tą laiką žiniasklaidos antraštėse dėl savo keisčiausių poelgių žibėjo daugybę kartų.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 31, 2013, 9:57 AM, atnaujinta Mar 12, 2018, 9:47 PM

M. Balotelli paliko Mančesterį ir išvyko žaisti į „AC Milan“ komandą. Ta proga businessinsider.com pateikė sąrašą keisčiausių 22 metų puolėjo iš Italijos poelgių, kurie neliko nepastebėti per jo karjerą Anglijoje nuo 2010 metų.

1. Įsigijo prabangų „Bentley“ automobilį, kuris buvo nudažytas maskuojamosiomis spalvomis.

2. Per treniruotę susimušė su treneriu Roberto Mancini.

3. Įmušęs pirmąjį sezono įvartį ant krūtinės išsitatuiravo Genghis Khano citatą: „Aš esu Dievo bausmė. Jeigu nebūtum padaręs didžių nuodėmių, Dievas nebūtų paskui tave siuntęs tokios bausmės“.

4. Atsisakė mesti rūkyti. Tuomet R. Mancini pareiškė, kad su tuo sutinka, jeigu puolėjas muš įvarčius.

5. Už tai, kad likus porai dienų iki rungtynių nuvyko į striptizo klubą buvo nubaustas 400 tūkstančių JAV dolerių bauda. „Manchester City“ treneris R. Mancini yra įvedęs taisyklę, kad žaidėjai negali vykti į miestą iki rungtynių likus mažiau 48 valandoms.

6. Kartą viduryje dienos sustojo prie mokyklos, kad pasinaudotų jos tualetu. Jis su savo draugais apie mokyklą sukinėjosi apie 20 minučių, o tada išvažiavo.

7. Pažeidęs komendanto valandą rungtynių išvakarėse išvyko į miestą, kur indų restorane susiriejo su darbuotojais.

8. Rungtynių metu užlipo varžovui ant galvos.

9. Įmušęs įvartį į „Manchester United“ ekipos vartus pakėlė marškinėlius ir pademonstravo po apačia buvusius marškinėlius, ant kurių puikavosi užrašas: „Kodėl visada aš?“. Vėliau jis paaiškino, kad taip norėjo pasakyti: „Atstokite nuo manęs“.

10. Šaudydamas fejerverkus padegė savo namų vonios kambarį.

M. Balotelli ir keturi jo bičiuliai vonios kambaryje nusprendė sprogdinti fejerverkus. Vieną iš jų paleidus - užsiliepsnojo rankšluostis, ugnis greitai įsisiautėjo. Dėl gaisro M. Balotelli rungtynių išvakarėse laiką leido viešbutyje.

11. Ant suolo sėdo dėl kvailiojimo aikštėje ir neįmušto akivaizdaus įvarčio.

Ikisezoninėse rungtynėse M. Balotelli turėjo puikią progą įmušti į „Los Angeles Galaxy“ ekipos vartus, tačiau užuot spyręs kamuolį, jis pamėgino jį mušti kulnu, tačiau nepataikė. R. Mancini tiesiog pasiuto ir pasodino puolėją ant suolo.

12. Nesugebėjo užsidėti skiriamųjų marškinėlių.

Prieš Europos lygos rungtynes apšilinėdamas M.Balotelli nesugebėjo užsivilkti ne tik vienų skiriamųjų marškinėlių, tačiau ir antrųjų, kuriuos jam davė vienas iš trenerių. Nufilmuotas vaizdo įrašas iškart tapo „Youtube“ hitu.

13. Berniukas gatvėje M. Balotelli pasakė, kad prie jo mokykloje kabinėjasi kitas vaikas. Tuomet puolėjas nuvyko į mokyklą ir pasikalbėjo su peštuku.

Berniukas po treniruotės M. Balotelli paprašė parašo ir futbolininkas jo paklausė, kodėl gi vaikis nėra mokykloje. Šis atskleidė, kad prie jo lenda peštukas. Tuomet Mario kartu su vaiku ir jo motina nuvažiavo į mokyklą bei pasikalbėjo su peštuku. Be to, jis dar nuėjo apie šią problemą padiskutuoti su mokyklos direktoriumi.

14. Kartą kazino laimėjęs 25 tūkstančius JAV dolerių - 1 tūkstantį atidavė benamiui.

15. Važinėjo ant priekinės automobilio sėdynės pasidėjęs 25 tūkstančius JAV dolerių. Paklaustas, kodėl jis tokią didžiulę sumą laiko ant sėdynės, atsakė: „Nes aš galiu“.

16. Aikštėje atlikęs karate judesį prisidėjo prie „Manchester City“ iškritimo iš Europos lygos

Praėjusiame Europos lygos sezone atsakomosiose rungtynėse su Kijevo „Dinamo“ ekipa M. Balotelli nusprendė čiuoždamas išmušti kamuolį varžovui iš po kojų, tačiau jo veiksmas labiau priminė karatė – čiuoždamas kaip nindzė jis pataikė koja varžovui į pilvą ir gavo raudoną kortelę. „Manchester City“ po šio mačo buvo eliminuota.

17. Kijeve aikštę palikti turėjo dėl netikėtos alergijos žolei.

„Aš aikštėje nemačiau apšilinėjančio Mario. Tada jis atėjo ir pasakė, kad gali žaisti, tačiau jo veidas bus sutinęs“, - tuomet kalbėjo R. Mancini.

18. Linksminosi į jaunimo komandos žaidėjus mėtydamas smiginio strėlytes. Paklaustas, kodėl taip padarė, atsakė, kad jam buvo nuobodu. Už tai jį klubas nubaudė 100 tūkstančių JAV dolerių bauda.

19. Susimušė su komandos draugu.

20. Už ne vietoje pastatytą automobilį sumokėjo 10 tūkst. JAV dolerių baudų. Jo „Maserati“ automobilis buvo konfiskuotas 27 kartus.

21. 2010-2011 metų sezone už įvairius pažeidimus klubui sumokėjo 300 tūkst. JAV dolerių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.