Po nesėkmingo kritimo vartininkas vos nemirė užspringęs liežuviu (video)

Ne veltui vartininko pozicija futbole yra viena pavojingiausių ir dažnai lydima traumų. Kai kurie šuoliai baigiasi sunkiais sužalojimais, o nesėkmingas Maroko komandos vartininko nusileidimas vos nesibaigė jo mirtimi.

Vartų sargas A. Znitis gaudė kamuolį ore ir susidūręs su gynėju į žemę stipriai trenkėsi nugara. Po akimirkos vartininkas paleido kamuolį iš rankų ir nejudėjo.<br>youtube.com
Vartų sargas A. Znitis gaudė kamuolį ore ir susidūręs su gynėju į žemę stipriai trenkėsi nugara. Po akimirkos vartininkas paleido kamuolį iš rankų ir nejudėjo.<br>youtube.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 20, 2013, 6:37 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 11:06 AM

Maroko čempionate, rungtynėse tarp „Maghreb Fes“ ir „Wydad Casablanca“, pastarosios ekipos vartų sargas Anasas Znitis gaudė kamuolį ore ir susidūręs su gynėju krito ant vejos ir stipriai susitrenkė nugarą. Po akimirkos vartininkas paleido kamuolį iš rankų ir nejudėjo.

Netrukus prie jo suskubo komandos draugai, į aikštę išbėgo medicinos personalas. Būtent operatyvi gydytojų pagalba išgelbėjo vartininką nuo mirties. Žaidėjas užspringo liežuviu, kuris užspaudė kvėpavimo takus, o futbolininkas ėmė dusti ir prarado sąmonę.

A. Znitis sąmonę atgavo ligoninėje ir jau netrukus galės vėl padėti ekipai. Tiesa, medikai rekomendavo artimiausias penktadienio rungtynes mirties išvengusiam vartininkui praleisti ir skirti daugiau dėmesio savo sveikatai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.