Milane uždusinti „Barcelona“ futbolininkai žada atgauti kvapą

„Pralaimėjimas 0:2 yra didžiulis smūgis mums“, - po pralaimėtų UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio rungtynių ištarė „Barcelona“ kapitonas Calresas Puyolis.

Po 15 sėkmingų rungtynių „Barcelona“ atakų lyderis L. Messi šį kartą liko be įvarčio.<br>AP
Po 15 sėkmingų rungtynių „Barcelona“ atakų lyderis L. Messi šį kartą liko be įvarčio.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 21, 2013, 7:51 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 8:49 AM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

Katalonų klubo futbolininkai trečiadienio vakarą „San Siro“ stadione duso AC „Milan“ gynybos gniaužtuose ir po 90 minučių kovos žaliąją veją paliko žemai nuleidę galvas. AC „Milan“ po Kevino Prince'o Boatengo ir Sulley Muntari smūgių pasiuntė „Barcelona“ į nokdauną ir tvirtai jaučiasi prieš antrąją aštuntfinalio dalį „Camp Nou“ stadione.

„Dar prieš rungtynes žinojome, kad kovoti su Milano komanda mums bus labai nelengva. Varžovai buvo nusiteikę labai kovingai, žaidė agresyviai ir mums beveik neleido pasireikšti. Nors žaidimą kontroliavome, tačiau nesukūrėme progų pelnyti įvartį.

Milano futbolininkai puikiai žaidė ne tik gynyboje, bet ir puolime. Nors jie nesukūrė daug gerų progų, bet pelnė du įvarčius.

Kitame mače namie turime žaisti visiškai kitaip. Atsigauti ir atsitiesti po tokių rungtynių nebus lengva, bet turime savimi pasitikėti ir kovoti. Be to, turėsime savų aistruolių palaikymą. Jei norime patekti į kitą etapą, privalome parodyti patį geriausią savo žaidimą“, - kalbėjo „Barcelona“ kapitonas C. Puyolis.

„Žinoma, rezultatas mūsų netenkina. Bet Milano komanda sužaidė puikiai ir nusipelnė pergalės. Nemanau, kad jie mus nustebino savo žaidimu, nes žinojome, kaip sunku rungtyniauti „San Siro“ stadione. Dabar turime sunkiai dirbti, kad panaikintume dviejų įvarčių deficitą. Darysime viską, kad tai pasiektume“, - kalbėjo „Barcelona“ gynėjas Danielis Alvesas.

Antrojo įvarčio autorius S. Muntari tikino, kad pergalingo žaidimo paslaptis - tikslus ir komandinis žaidimas.

„Žaidėme kaip tikra komanda ir vykdėme visus trenerio nurodymus. Jis atliko fantastišką darbą ruošdamas komandą šiam mačui“, - strategą Massimiliano Allegri gyrė S. Muntari, kuriam tai buvo pirmasis per karjerą įvartis Čempionų lygoje.

Milano klubo taktikas M. Allegri labiausiai gyrė savo žaidėjų darbą gynyboje. Liaupsių Milano žaidėjai nusipelno vien dėl to, kad „Barcelona“ atakų lyderis pirmą kartą po sėkmingų 15 rungtynių iš eilės liko nieko nepešęs.

„Mes jiems neleidome atakuoti“, - džiaugėsi M. Allegri. Iš tiesų, galinga Barselonos klubo puolimo mašina šį kartą atrodė bedantė - į vartų plotą katalonai smūgiavo vos du kartus. Milano ekipa - šešis.

„Barcelona“ kamuolį kontroliavo 65 procentus rungtynių laiko. Mūsų tikslas buvo užtikrinti, kad ši kontrolė būtų bergždžia“, - sakė M. Allegri.

Atsakomasis šių komandų mačas Barselonoje vyks kovo 13-ąją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.