Stovyklą Turkijoje „Ekranas“ baigė nusileisdamas bosniams (video)

Ketvirtadienį „Ekranas“ sužaidė paskutines draugiškas rungtynes treniruočių stovykloje Turkijoje. Panevėžiečiai susitikime su Sarajevo „Olimpik“ varžovams nusileido rezultatu 0:2.

Treniruočių stovyklą Turkijoje „Ekranas“ baigė nesėkme.<br>fkekranas.lt
Treniruočių stovyklą Turkijoje „Ekranas“ baigė nesėkme.<br>fkekranas.lt
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-02-22 08:29, atnaujinta 2018-03-11 08:29

Rungtynės klostėsi lygiai, nei viena komanda praktiškai nesusikūrė rimtesnių progų įvarčiams, tačiau 18-ą minutę V. Slavickas nepavojingoje situacijoje pargriovė varžovą ir arbitras parodė į 11 metrų žymą.

Bosniai progos nepraleido ir išsiveržė į priekį.

20-ąją minutę itin grubiai buvo sustabdytas Donatas Petrauskas ir „Olimpik“ žaidėjui buvo nedelsiant parodyta raudona kortelė, tačiau, kaip ir mače su „Universitatea Cluj“, pašalintą žaidėją bosniai varžovai pakeitė nauju futbolininku ir komandos žaidė toliau lygiomis sudėtimis.

26-ą minutę perduodamas kamuolį suklydo G. Tomkevičius. Bosniai perėmė kamuolį ir po greitos kontratakos padvigubino savo persvarą - 2:0.

Po šių įvarčių „Ekrano“ žaidimas pakriko ir netrukus varžovai galėjo dar kartą pasiųsti kamuolį į vartus, tačiau T. Kauneckas neutralizavo pavojų.

Po šios nesėkmingos atkarpos rungtynės grįžo į įprastą ritmą. Pirmajame kėlinyje daugiau kamuolį kontroliavo „Ekranas“, tačiau kelis kartus neatsargiai sužaidę panevėžiečiai buvo nubausti įvarčiais.

Iškart po pertraukos „Ekranas“ atliko septynis keitimus. Kėlinio pradžioje panevėžiečių žaidimas iškart suaktyvėjo, tačiau „Ekrano“ atakos nuolat strigo „Olimpik“ gynybos gniaužtuose. Tuo tarpu bosniams antroje rungtynių dalyje nieko pavojingo sukurti nepavyko, o „Ekrano“ veiksmuose buvo juntama šviežumo stoka. Iki rungtynių pabaigos nei viena komanda nepasižymėjo grėsmingais išpuoliais ir rezultatas išliko nepakitęs.

Šiuo metu šis klubas Bosnijos ir Hercegovinos čempionate žengia trečioje vietoje. Turkijoje Sarajevo „Olimpik“ jau sužaidė vienerias rungtynes ir rezultatu 1:0 įveikė Serbijos FC „Vukovi“ ekipą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.