F. Capello Rusija netenkina, jis nori dirbti Anglijoje

Buvęs „Trijų liūtų“ rinktinės treneris Fabio Capello paskelbė, kad norėtų dirbti Anglijos „Premier“ lygoje ir taip patraukė galiūnų Londono „Chelsea“ ir „Manchester City“ klubų dėmesį, rašo „The Sun“.

F. Capello nori treniruoti Anglijos lygos klubą.<br>AP
F. Capello nori treniruoti Anglijos lygos klubą.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 25, 2013, 4:04 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 2:59 AM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

66 metų italas šiuo metu muštruoja nacionalinės Rusijos ekipos futbolininkus, tačiau kalbama, kad jam sudėtinga priprasti ten vyraujančios futbolo kultūros. F. Capello jau dabar galvoja apie savo ateitį kitur.

„Būčiau pamalonintas, jeigu dirbčiau šioje lygoje. Kodėl labiausiai pasiilgstu Anglijos futbolo? Čia stadionai yra pilni“, - teigė F. Capello.

„Chelsea“ komandos savininkas Romanas Abramovičius jau ilgokai ieško trenerio, kuris galėtų ilgam užimti Rafaelio Benitezo, kuris yra laikinasis strategas, postą. Anksčiau R. Abramovičius svajojo apie Josepą Guardiolą, tačiau šis nuo vasaros dirbs Miuncheno „Bayern“ komandoje, todėl „Chelsea“ klubo maitintojui reikia kito aukštos klasės žinomo trenerio.

„Manchester City“ komandos aistruoliai kalba apie tai, kad reikėtų atsikratyti Roberto Mancini, kuriam vargu ar pavyks išsaugoti Anglijos čempionų titulą. Nuo turnyro lyderių „Manchester City“ atsilieka penkiolika taškų, o Kataro šeichų milijonų puoselėjamas klubas vilčių nepateisina.

F. Capello 2012 metais turėjo palikti Anglijos rinktinę dėl nesutarimų su Anglijos futbolo asociacija (FA). Tuomet treneris nebuvo patenkintas, kad FA nusprendė atimti kapitono raištį iš Johno Terry, nes šis buvo pakliuvęs į rasizmo skandalą.

Tačiau italą FA pakvietė į savo 150 metų minėjimo jubiliejų ir atrodo, kad Anglijos futbolo valdžios ir F. Capello santykiai ima taisytis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.