J. Guardiola pasitelkęs detektyvus šnipinėjo G. Pique?

Buvęs „Barcelona“ treneris Josepas Guardiola buvo nusamdęs detektyvą, kad šis sektų Gerardą Pique, kuomet futbolininkas pradėjo draugauti su garsiąja šokėja Shakira, praneša ispanų internetinis portalas „El Confidencial“.

J. Guardiolos (nuotraukoje) ir G. Pique nesutarimai dėl dainininkės Shakira buvo paviešinti Ispanijos žiniasklaidoje. Tuomet buvo svarstoma, ar futbolininkui neteks palikti klubo.<br>AP
J. Guardiolos (nuotraukoje) ir G. Pique nesutarimai dėl dainininkės Shakira buvo paviešinti Ispanijos žiniasklaidoje. Tuomet buvo svarstoma, ar futbolininkui neteks palikti klubo.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-02-26 18:24, atnaujinta 2018-03-11 00:26

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

Manoma, kad G. Pique nebuvo vienintelis žaidėjas, kuris buvo sekamas, idant komandoje būtų užtikrinta tvarka ir visi žaidėjai būtų pasirengę žaisti aukščiausiu lygiu.

„El Confidencial“ praneša, kad J. Guardiola nuo 2008 iki 2012 metų buvo nurodęs detektyvų agentūrai „Metodo 3” sekti katalonų ekipos gynėją.

Naujienų portalo šaltinis, kuris tuo metu dirbo klube ir „buvo artimas su žaidėjais“, tvirtino, kad J. Guardiola nesidrovėjo kreiptis į detektyvų agentūrą, jeigu įtardavo, jog jo žaidėjas gali propaguoti nesveiką gyvenimo būdą, kuris jam pakenktų aikštėje.

„El Confidencial“ šaltinis tikina, kad 42 metų treneris yra apsėstas minčių apie savo žaidėjų asmeninį gyvenimą.

Ispanijoje anksčiau buvo kilęs skandalas, kuomet G. Pique ir J. Guardiola ėmė konfliktuoti dėl futbolininko santykių su Shakira. Tuomet net buvo kalbėta, kad G. Pique karjera klube gali baigtis.

Šią vasarą J. Guardiola pradės dirbti Miuncheno „Bayern“ klube ir žiniasklaida jau spėlioja, ar treneris ir čia ims naudoti sekimo strategiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.