L. Messi: „Privalome susitelkti ir demonstruoti mums įprastą žaidimą“

„Barcelona“ žvaigždė Lionelis Messi pareiškė, kad jo komandai būtina susiimti, jeigu ji nori antradienį „Copa Del Rey“ pusfinalyje įveikti Madrido „Real“ komandą. Pirmasis mačas „Santiago Bernabeu“ stadione baigėsi lygiosiomis 1:1, tačiau katalonų ekipos sirgalius neramina praėjusią savaitę Čempionų lygoje patirtas pralaimėjimas rezultatu 0:2 „AC Milan“ komandai, rašo BBC.

„Barcelona“ komandai „sausų“ vartų išsaugoti nepavyksta jau vienuolika mačų.<br>AP
„Barcelona“ komandai „sausų“ vartų išsaugoti nepavyksta jau vienuolika mačų.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 26, 2013, 2:59 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 12:59 AM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

„Barcelona“ komandai „sausų“ vartų išsaugoti nepavyksta jau vienuolika mačų.

„Mače su Madrido komanda turime parodyti geriausią savo futbolą. Juk susitiksime su didžiausiais varžovais“, - kalbėjo L. Messi, kuris nori, kad jo ekipos draugai susikauptų ir vėl pradėtų demonstruoti įprastą „Barcelona“ komandos žaidimą.

„Turime sugrįžti į ankstesnę stadiją ir demonstruoti tokį futbolą, kokį rodėme anksčiau. Nereikia galvoti apie Milaną. Privalome susiimti, nes artėja itin svarbūs mačai, - teigė L. Messi. - Esame geros fizinės formos“.

2011 metų „Karaliaus taurės“ turnyro finale „Real“ komanda nugalėjo „Barcelona“ futbolininkus. Trečiadienio rungtynės – pirmasis iš dviejų šios savaitės „El Clasico“ mačų. Šeštadienį komandos „Santiago Bernabeu“ stadione susitiks „Primera“ čempionato rungtynėse.

Tačiau „Primera“ pirmenybėse „Barcelona“ yra aiški lyderė – ji net šešiolika taškų lenkia trečioje vietoje esančius „Real“ futbolininkus, todėl „Karaliaus taurės“ susitikimas yra gerokai svarbesnis.

Nors pastaruoju metu „Barcelona“ klumpa, „Real“ treneris Jose Mourinho netiki, kad dabar yra geriausias laikas kovoti su katalonais.

„Nėra jokio palankaus momento, kada susitinka dvi tokios geros komandos. „Barcelona“ visuomet yra rimtas varžovas“, - teigė J. Mourinho, kuris pradžiugino „Real“ gerbėjus. Šeštadienio dvikovą su „Deportivo La Coruna“ (2:1) praleidę Xabi Alonso ir Karimas Benzema vėl galės žaisti.

Trečiadienį „Copa del Rey“ pusfinalyje susitiks Madrido „Atletico“ ir „Sevilla“ komandos. Pirmąjį susitikimą „Atletico“ laimėjo 2:1.

***

„Barelona“ ir „Real“ komandos susitinka 224-ąjį kartą.

„Real“ puolėjas Cristiano Ronaldo per paskutinius septynis „El Clasico“ mačus įmušė septynis įvarčius.

L. Messi per 23 mačus su „Real“ įmušė 17 įvarčių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?