„Ekrano“ peržiūroje buvęs Madrido „Atletico“ gynėjas

Brazilijos ir Italijos pilietybes turintis vidurio gynėjas Fernando de Abreu prie „Ekrano“ prisijungė praėjusios savaitės pradžioje. Futbolininkas jau būdamas septyniolikos išvyko į Portugaliją, kur priklausė FC „Porto“ jaunimo komandai, o po metų jis persikėlė į Italijos „Torino“ klubo jaunimo ekipą.

Nuo savaitės pradžios „Ekrano" treniruotėse dalyvauja į komandos peržiūrą atvykęs 28-erių metų vidurio gynėjas Fernando de Abreu.<br>fkekranas.lt
Nuo savaitės pradžios „Ekrano" treniruotėse dalyvauja į komandos peržiūrą atvykęs 28-erių metų vidurio gynėjas Fernando de Abreu.<br>fkekranas.lt
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 6, 2013, 11:35 AM, atnaujinta Mar 10, 2018, 12:51 PM

2003-aisiais gynėjas pasirašė kontraktą su Ispanijos aukščiausiosios lygos Santandero „Racing“, kur 4-erius metus praleido rungtyniaudamas B komandoje. Čia jis sužaidė 62 rungtynes ir pelnė 4 įvarčius. Galiausiai 2007-ųjų vasarą F. de Abreu debiutavo ir La Liga rungtynėse su „Real Betis“.

Nuo 2007-ųjų vidurio brazilas karjerą tęsė Madrido „Atletico“ klube. Čia taip pat jis du sezonus nuolat rungtyniavo B komandoje. Per 47 rungtynes F. de Abreu įmušė 2 įvarčius.

2009-aisiais kita brazilo karjeros stotele tapo Liublijanos „Olimpija“. Čia jis sužaidė 9 rungtynes, o jo komanda Slovėnijos čempionate užėmė 4-ąją vietą.

Jau kitais metais 185 cm. ūgio gynėjas pasirašė sutartį su Nikosijos „Olympiakos“. Komanda Kipro čempionatą baigė šeštoje vietoje, o brazilas prie ekipos pasiekimų prisidėjo vienu įvarčiu per 10 rungtynių.

2011-aisiais gynėjas persikėlė į Suomiją, kur rungtyniavo aukščiausiosios lygos IFK „Mariehamn“ klube, su kuriuo užėmė 7-ąją vietą.

Suomijoje brazilas taip pat ilgiau neužsibuvo ir pernai sezoną užbaigė egzotiškoje Malaizijoje.

Šalies čempionai, Panevėžio „Ekranas" abipusiu susitarimu nutraukė sutartį su Žilvinu Kymantu. 23 metų puolėjas į komandą atvyko pernai liepos mėnesį ir iš viso sužaidė 14 oficialių rungtynių bei pelnė 3 įvarčius.

Kovo 9 d. A lygos starte „Ekranas" išvykoje susitiks su Alytaus „Dainava". 

„Ekrano“ peržiūroje

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.