J. Mourinho po pergalės Mančesteryje: „Geresnė komanda pralaimėjo“ (video)

Madrido „Real“ pateko į Čempionų lygos ketvirtfinalį, bet Jose Mourinho teigė, jog „Manchester United“ antradienio vakarą buvo geresnė komanda už jo auklėtinius. Po pergalės 2:1 per atsakomąsias Čempionų lygos aštuntfinalio rungtynes Jose Mourinho pasinaudojo gera proga galutinai užkariauti Mančesterio komandos gerbėjų širdis.

J. Mourinho pripažino, jog „Manchester United“ saugas Nani antrajame kėlinyje buvo nepelnytai išvarytas iš aikštės.<br>AP
J. Mourinho pripažino, jog „Manchester United“ saugas Nani antrajame kėlinyje buvo nepelnytai išvarytas iš aikštės.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 6, 2013, 2:10 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 12:26 PM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

Madrido „Real“ treniruojantis portugalas jau ne pirmą sezoną vadinamas realiausiu galimu Sero Alexo Fergusono įpėdiniu prie „Manchester United“ vairo.

Po dramatiškos dvikovos „Old Trafford“ stadione J. Mourinho lyg tyčia labiausiai gyrė buvusius varžovus.

„Mačas buvo labai sunkus ir labai taktiškas pirmajame kėlinyje. Ir galiausiai geresnė komanda buvo eliminuota, - teigė Madrido „Real“ treneris. - Mes nežaidėme gerai ir iš tiesų labai daug kentėjome net tuomet, kai turėjome vieno žaidėjo persvarą. Mes nenusipelnėme patekti į kitą etapą, bet futbolas tai – ir sėkmė. Iš savo žaidėjų tikėjausi daug daugiau. Kaip ten bebūtų sveikinu savo vartininką Diego Lopezą, kuris buvo geriausias mūsų žaidėjas šį vakarą. Bet jeigu vartininkas – geriausias, reiškia, mes nekontroliavome rungtynių“.

„Šis vakaras man bus nepamirštamas, - neslėpė J. Mourinho komplimentų sulaukęs „Real“ vartininkas. - Be jokios abejonės, varžovo išvarymas prisidėjo prie mūsų sėkmės, bet mes buvome verti šios pergalės“.

J. Mourinho pripažino, jog „Manchester United“ saugas Nani antrajame kėlinyje buvo nepelnytai išvarytas iš aikštės.

„Nežinau, ką sakyti. Būtų užtekę geltonos kortelės. Nors buvo kontaktas, šią situaciją buvo galima išspręsti kitaip, - aiškino J. Mourinho, prisimindamas lemtingą mačo epizodą. - Alexas Fergusonas buvo taip pat nusivylęs kaip ir aš prieš dvejus metus, kai Pepe buvo išvytas iš aikštės per mačą su „Barcelona“.

„Real“ treneriui pritarė ir Luka Modričius, įmušęs nuostabų išlyginamąjį įvartį.

„Nemačiau, kas iš tiesų atsitiko, kai varžovas buvo išvytas. Bet galbūt tai per griežta bausmė... Turėjome labai sunkias rungtynes, tačiau reikėtų pabrėžti, jog sugebėjome atsitiesti ir sureaguoti, kai atsilikinėjome 0:1”, – aiškino po keitimo antrajame kėlinyje pasirodęs „Real“ kroatas, per mačą vienintelį iš 35 kartų praradęs kamuolį.

Lemiamą įvartį į buvusios savo komandos vartus įmušęs Cristiano Ronaldo taip pat neužmiršo savo jausmų „Manchester United“.

„Svarbiausia buvo laimėti, todėl esu patenkintas. Bet esu liūdnas dėl „Manchester United“, todėl nešvenčiau savo įvarčio, gerbdamas šios komandos sirgalius.

Čia – mano antrieji namai. Mane čia taip įspūdingai vėl sutiko! – graudinosi C. Ronaldo. – Bet teko atlikti savo darbą. Dabar reikia žingsnis po žingsnio nukeliauti iki finalo“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.