M. Kalonas po ilgos pertraukos pakviestas į Lietuvos rinktinę

Mindaugas Kalonas po ilgos pertraukos sulaukė kvietimo į nacionalinę rinktinę. 29 metų futbolininkas pakviestas rengtis pasaulio čempionato atrankos rungtynėms su Slovakija (kovo 22 d.) ir draugiškai dvikovai su Albanija (kovo 26 d.).

Lietuvos rinktinei M. Kalonas yra atstovavęs 35 kartus, tačiau paskutinį kartą – 2010 metų rugpjūtį Kaune per draugišką dvikovą su Baltarusija.<br>„Revan“ klubo nuotrauka
Lietuvos rinktinei M. Kalonas yra atstovavęs 35 kartus, tačiau paskutinį kartą – 2010 metų rugpjūtį Kaune per draugišką dvikovą su Baltarusija.<br>„Revan“ klubo nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

penalty.lt

Mar 6, 2013, 5:38 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 11:51 AM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

Rinktinės trenerių dėmesį M. Kalonas patraukė įspūdingai debiutuodamas Baku „Ravan klube. Jame Azerbaidžano pirmenybėse lietuvis per 3 rungtynes pelnė 3 įvarčius.

Lietuvos rinktinei M. Kalonas yra atstovavęs 35 kartus, tačiau paskutinį kartą – 2010 metų rugpjūtį Kaune per draugišką dvikovą su Baltarusija. Lietuviai pralaimėjo 0:2, o po keitimo aikštėje pasirodęs M. Kalonas sulaukė trenerio Raimondo Žutauto kritikos ir į rinktinę daugiau nebuvo kviečiamas.

Vėliau žaidėjo karjeros kreivė ėmė leistis žemyn, 2011-aisiais jis nežaidė niekur. Neseniai futbolininkas prisipažino anksčiau padaręs klaidų ir propagavęs netinkamą gyvenimo būdą, bet dabar pasiryžęs kilti aukštyn.

„Labai džiaugiuosi, kad grįžtu į rinktinę. 2,5 metai – ne juokas. Noriu įrodyti rinktinei, kad nesu miręs ir galiu žaisti futbolą, turiu gauti galimybę, – sulaukęs kvietimo, džiaugėsi M. Kalonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.